vorden 1 training

Vorden 2 juni 2015 – In de afgelopen twee maanden is er door de seniorencommissie en middels het trainersoverleg al voorbereidingen getroffen voor het nieuwe seizoen. Hieruit is de elftalindeling, de samenstelling van de selectie, de voorbereiding en de start van de competitie ontstaan. Komend seizoen zal de selectie (Vorden 1-2-3) bestaan uit 50 spelers en deze zullen op dinsdag- en donderdagavond worden getraind door Michel Feukkink, Udo Heij, Jeroen Tijssen, Gerrit Wenneker en René Nijenhuis. De vijf keepers zullen onder handen worden genomen door Ard Kettelerij.

De 50 spelers zijn uitgenodigd voor de info avond op 16 juni waarop de plannen en de opzet voor het nieuwe seizoen bekend zullen worden gemaakt. Het 1e elftal zal,  net zoals er dit seizoen voor het eerst is gewerkt,  in een selectiegroep van 18 spelers gaan trainen en het 2e elftal en 3e elftal met ongeveer 14 spelers. Vanuit de selectie van 50 personen zal het 4e elftal wekelijks worden aangevuld met 2 á 3 spelers. Het seizoen zal weer gaan starten op zondag 2 augustus en de gehele voorbereiding zal er met de selectie als gehele groep worden getraind. Eind augustus zal tijdens het trainingskamp in Noordwijk op 28-29 en 30 augustus de eerste groep van 18 spelers bekend worden gemaakt en tevens zal de trainer van het 2e elftal, Udo Heij, de groep van het 2e elftal samenstellen.

Er zullen weinig mutaties zijn in de selectie van v.v. Vorden voor het komende seizoen. Bij het 1e elftal heeft Erik Oldenhave afscheid genomen, maar hij blijft wel in de selectie aangezien hij in het 3e elftal gaat spelen. Niek Nijenhuis heeft besloten om na één jaar te stoppen met voetballen en Dennis Wentink heeft afscheid genomen van het 2e elftal en blijft nog wel ‘niet spelend lid met pasje’. Vanuit de A-jeugd komen er maar liefst 7 spelers over en Ate Barendsen, Twan Eggink, Siebren Bijenhof, Tom Schröer, Jordi Houwen, Kevin Vliem en Youri Kastermans zullen allen aansluiten bij de selectie.  Vanuit het 3e elftal zijn Renz Cornegoor en René Bogchelman gestopt en zullen zich beide op een andere wijze inzetten voor de vereniging.

Het 1e elftal zal het komende seizoen uitkomen in de 2e klasse en dit wordt wederom een competitie van 14 ploegen. Eind juni wordt door de KNVB bekend gemaakt of het 2J of de gewenste en verwachte 2I klasse gaat worden. Vorden 2 komt uit in de res. 3e klas en zullen een competitie van 12 ploegen krijgen. Het 3e elftal is ingeschreven in de res. 5e klas.

Naast de selectie zullen de senioren dit jaar met het 4e, 5e en 6e elftal mee doen aan de competitie en op de vrijdagavondcompetitie zullen drie 35+-teams ingeschreven worden.

Klik hier voor de gehele selectie- en teamindeling van de senioren.