logo-vvv-erediv-pool-gz-150x180-1

Maandag 02 februari – Hans Boers is, met een ruime voorsprong, weekwinnaar geworden van speelronde 20 in de vv Vorden-pool.
Hij behaalde een puntenaantal van 71 punten en bleef daarmee de rest ruimschoots voor. Op gepaste afstand eindigde Annie Rakitow, samen met Friso Balvert en Wiebe de Jong met 63 punten.

Het was een weekend waarin de competitie beslist lijkt te zijn. PSV won wederom in het laatste deel van de wedstrijd en Ajax kwakkelde verder en ging onderuit bij Vitesse. PSV heeft een voorsprong van 9 punten op Ajax, dat op zijn beurt langzamerhand de hete adem van nummer 3, Feyenoord, in zijn nek begint te voelen.

In het algemeen klassement deden de nummers 1 en 2 goede zaken. Willem Lichtenberg en André Siemerink behaalden prima weekscores en zien hun voorsprong uitgroeien tot 20 punten.

Voor de gehele stand ga naar Pool vv Vorden

Voor alle deelnemers van de pool alvast een vooraankondiging. De organisatie werd verrast door het midweeks programma dat morgenavond begint. De pools zullen vanavond in jullie mailboxen zijn met het verzoek z.s.m. deze in te vullen