meidendag vordensocii

Vorden 18 juli 2015 – Afgelopen zaterdag hebben de meiden van v.v. Vorden en Socïi een gezamelijke afsluiting georganiseerd van het seizoen 2014-2015. Op de velden in Wichmond werd een gezellige meidenochtend georganiseerd met veel voetbal, spel en …. water!

 

Om de samenwerking tussen Socii en Vorden te bevorderen is er op zaterdag 11 juli een spelochtend georganiseerd tussen de meiden van Socii en Vorden. Eerst werd er een 4 tegen 4 tournooi gespeeld en daarna diverse waterspelletjes gecomineerd met voetbal. De meiden hebben de grootste  lol gehad en werkelijk niemand gingen met een droog shirt naar huis. Er was na afloop al direct een vraag vanuit de meiden of een dergelijke spelochtend niet vaker georganiseerd kon worden. Al met al was het dus een leuke en geslaagde ochtend en en mooie afsluiting van dit seizoen.

Na de zomervakantie verwachten we een goede start te maken met het voetbalseizoen met meiden teams vanaf de E tot en met de B. Meisjes die interesse hebben om te voetballen kunnen zich nog steeds aanmelden. Het is altijd mogelijk om een paar maal, geheel vrijblijvend, mee te trainen. De voetbaltrainingen starten weer half augustus.

meidendag vordensocii-2