darten-3Dinsdag 13 december – Afgelopen zaterdag vond het traditionele koppeldarttoernooi plaats bij vv Vorden. Met 16 koppels was het een prima bezet toernooi.

Afgelopen zaterdag vanaf 14.00 uur barstte het dartgeweld los in de kantine van vv Vorden. In 4 poules van 4 werd er een begin gemaakt aan de competitie om de “koppeldartkoningen” van vv Vorden te worden.

Na de poulewedstrijden gingen de nummers 1 en 2 door naar de winnaarsronde en de nummers 3 en 4 plaatsten zich voor de verliezersronde.

In de verliezersronde plaatsten uiteindelijk de koppels Henri Eggink /Jan Groot Jebbink en Dennis Hulshof / Ronald de Beus zich voor de finale. De finale moest gespeeld worden in een zogenaamde “best of 7” legs. Dat betekende dat de 1e die 4 legs won, de winnaar van de verliezersfinale werd. Nadat Dennis en Ronald al snel een ruime voorsprong hadden genomen, bleken Jan en Henri een paar dieseltjes te zijn. Toen ze eenmaal op stoom waren, kwamen ze heel dicht bij Dennis en Ronald in de buurt. Uiteindelijk gingen Dennis en Ronald met de beker in de verliezersronde aan de haal.

In de winnaarsronde was het uiteindelijk zeer verrassend het duo Edwin Meijer / Rob Enzerink dat zich plaatste voor de finale. In de poule waren zij als 2e geeindigd en door 2 overwinningen kwamen zij in de finale. Daarin kwamen ze het gelouterde dartduo Frank Hiddink en Ruud Versteege tegen. Zij bleken, ondanks dat Rob en Edwin nog enthousiast een leg pakte, een maatje te groot.

Zodoende werden zij de winnaars van het jaar en gingen zij met de beker naar huis.

Namens de organisatie bedankte Jeroen Tijssen iedereen voor hun komst en het barpersoneel voor alle goede zorgen

Hieronder een kleine sfeerimpressie van de zaterdag met de winnaars.

darten-1darten-2darten-3darten-4darten-5darten-6