logo-vvv-erediv-pool-gz-150x180-1Maandag 09 februari – Met een minieme voorsprong is Frank Brunsveld weekwinnaar geworden van speelronde 22 in de vv Vorden-pool.
Dat het een makkelijk te voorspellen speelronde 22 was, blijkt wel uit de hoge scores. Frank Brunsveld had met 70 punten de hoogste score. Op de voet gevolgd door nummer 2, Roel Pasman, met 69 punten. De top 5 wordt verder gecompleteerd door Marijke Ruesink, Jan Borgonjen en Frank Nijenhuis en Theo Wiegerinck.

Voorspelbaar was het dus allemaal. Hoewel Ajax over geluk niet mocht klagen in Deventer en AZ een 2-0 achterstand om moest buigen naar een 2-4 overwinning in Groningen. Grootste verrassing kwam waarschijnlijk uit Spanje. Daar vernederde Atletico Madrid stadsgenoot Real met maar liefst 4-0.

In het algemeen klassement hebben we een nieuwe koploper. André Siemerink heeft de hoogste positie bereikt ten faveure van Willem Lichtenberg. Deze is echter niet ver gezakt. Op slechts 2 punten achterstand staat hij 2e. Verder valt op dat de top 5 steeds dichter naar elkaar toe groeit. Zo is het verschil tussen André en de nummer 5, Cees van Zuilen slechts 20 punten.

Dat belooft nog wat voor de laatste maanden!

Voor de gehele stand ga naar Pool vv Vorden