Vorden, 25 mei 2018 – Zondag as staat alweer de laatste competitieronde van het seizoen 2017-2018 op het programma. Het 89e seizoen van v.v. Vorden komt hiermee ten einde en dat willen wij niet ongemerkt voorbij laten gaan. Vorden 2, 3 en 6 spelen uit in respectievelijk Hengelo, Keyenburg en Drempt en zullen na afloop van de wedstrijd hartelijk ontvangen worden in onze eigen kantine. Vorden 4 en Vorden 1 spelen om respectievelijk 12.00 en 14.00 uur thuis en na afloop van de thuiswedstrijd van het 1e tegen SDOUC wordt deze seizoensafsluiting door de kantinecommissie samen met alle seniorenspelers, trainers, leiders en supporters feestelijk omlijst met medewerking van volkszanger Mike van Dijk. 

Mike zal rechtstreeks vanuit de Toppers van Oranje in Boxmeer ons cluppie komen bezoeken, om alvast in de stemming te komen zullen er vanaf 16:00h lekkere Nederlandstalig nummers gespeeld worden olv Oscar Rondeel, een groot liefhebber van dit Genre. Het Nederlandse lied werd hem met de paplepel ingegoten. Aangezien Mike gezegend is met een hele warme, mooie, volle klank in zijn stem besloot Mike na aanmoediging van dierbaren en vrienden hier wat mee te doen…

Inmiddels heeft de in Enschede woonachtige sympathieke levensliedzanger Mike van Dijk al meer dan 16 jaar voor diverse releases van singles gezorgd, en heeft inmiddels zijn 5e album op naam staan. Wie Mike hoort en aan het werk ziet zal opmerken dat hij naast zijn goedverzorgde uiterlijk en spontaniteit, de zaal binnen no time mee heeft met zijn fijne en vooral heel hoog “meezing gehalte” sound.

Denk hierbij aan bijvoorbeeld de “oude klassiekers” “Donna Carmela Gonzales”, “Adios Maria” en “Ga” in een nieuw jasje gestoken. Maar ook het nummer waar het destijds allemaal mee begon “Verloren tijd” van het gelijknamige album welke Mike als eerste uitbracht in 2004.

Click hier voor een recente uitgebracht nummer van Mike : https://www.youtube.com/watch?v=CufaUWXnpQ0&feature=share om eens lekker in de stemming te komen.

We hopen voor de spelers, de supporters en uiteraard alle vrijwilligers en het barpersoneel dat het aansluitend na de wedstrijd van Vorden 1 een gezellige ‘bende’ wordt, de drankjes staan koud en voor een hongerige buik is er volop.

Kantinecommissie v.v. Vorden

Jan, Greta, Karin, Sabine en Kees