Vorden, 1 augustus 2017  – Na de klussendag eind juni 2017 op ons Sportpark is de ‘dinsdagploeg’ ook in de zomermaanden iedere week druk in de weer om enkele noodzakelijke werkzaamheden af te ronden. Bij de start van het seizoen dient alles er weer piekfijn uit te zien en met nog enkele weken te gaan staat het er op dit moment prima op. Op de zaterdagen 19 en 26 augustus zijn er wederom twee klussendagen gepland om de laatste puntjes op de ‘i’ te zetten en o.a. de reclameborden allemaal weer terug te plaatsen.

In de kleedkamers zijn alle tegels in de natte ruimte grondig gereinigd en worden in deze weken de kit in de voegen weg gehaald en opnieuw aangebracht. Aan de buitenkant van de kantine is aan de zijkant het houtwerk opnieuw geschilderd en tevens krijgen de kozijnen van de deuren in de kleedkamers ook nog een likje verf. Rondom de velden wordt het tegelpad tussen veld 1 en veld 2 er uit gehaald en opnieuw gelegd, is er een platje aangelegd bij de opbergplaats achter veld 2 en 3 voor opslag van materialen, zijn alle reclameborden verwijderd om schoon te maken en wordt op het gehele sportpark rondom de velden het gras wekelijks gemaaid en heggen en struiken gesnoeid en de perken bij gehouden.

Tenslotte is ook het ballenhok weer bijgewerkt en tevens komen hier deze week een hele serie nieuwe ballen voor zowel de senioren als de jeugd in te liggen. Ook zijn de overige materialen zoals hesjes, springstokken enz. aangevuld en krijgen we één deze weken de nieuwe ‘pupillendoeltjes’ die speciaal voor de nieuwe wedstrijdvormen van JO9 en JO8 zijn aangeschaft middels de geldprijs die Niels Siemerink heeft gewonnen tijdens de quizvraag op de radio van Voetbal Inside.