dartbordMaandag 19 januari – Komend weekend vindt het koppeldarttoernooi plaats in de kantine van vv Vorden.

Zaterdag 24 januari wordt de kantine van sportpark ‘t Grote Veld omgetoverd tot een waar dartpaleis. Het “Alley Palley” ,waarin het WK darts werd gespeeld is er niets bij. Helaas in ons deelnemersveld geen Michel van Gerwen of Phil Taylor. Bij ons spelen enkel en alleen de Vordense dartcorifeeën mee. Er is ruimte voor 24 koppels, en inmiddels hebben zich 17 duo’s opgegeven. We starten om 14.00 uur, maar om 13.00 uur zal de loting van de poules plaats vinden.

Lijkt het je leuk om met deze teams de strijd aan te gaan om de heuse wisselbokaal dan kun je je nog opgeven. Bij voorkeur met een koppelmaat, maar kun je die niet vinden en wil je graag mee doen laat dit dan weten. Misschien kunnen we dan alsnog een koppel vormen.

Natuurlijk wordt er na de poolfase een winnaars- en een verliezersronde gespeeld, en zijn er prijzen te verdienen. Ook voor de hoogste finish is er een prijs.

De kantinecommissie zal zeker aan de inwendige mens denken, en er is ruimte genoeg voor toeschouwers. Voor de toeschouwer die het leukst “verkleed” is, is er ook een prijs beschikbaar !!

De volgende koppels hebben zich inmiddels opgegeven; Eelco Pierik & William vd Veen- Jeroen & Dennis Tijssen- Reza v Houte & Vincent ten Have- Jorn Kuitert & Daniël Wabeke- Tom Schroër & Jordi Houwen- Tim v Dijk & Steven kl Brinke- Roy Böhmer & Frank Hiddink- Ronny de Beus & Jacco Gombert- Jan gr Jebbink & Wilco kl Nengerman- Edwin & Dennis Hulshof-Ronald & Edwin Visser-Rob Immink & Edino Mölders- Alexander Kappert & Nick Leferink- Harry Oosterink & Carla Jansen- Gerrie Steenbreker & Wim Pierik- Mark Borgonjen & Mikkie Steenbreker. Arend Verbeek is nog op zoek naar een partner.

Opgave kan tot en met donderdagavond bij Jeroen Tijssen. Stuur hem een sms bericht op 06-50971392 of mail naar j-tijssen@hotmail.com