Vorden, 15 januari 2018 – Dit seizoen heeft v.v. Vorden een extra seniorenelftal ingeschreven in de competitie 2017-2018 en wel het 4e elftal. Dit nieuwe elftal is ontstaan uit voornamelijk jonge spelers afkomstig van het A2 team van afgelopen seizoen aangevuld met enkele twintigers die in de laatste 2 á 3 seizoenen waren gestopt met voetballen. De sponsorcommissie heeft Bosrestaurant Reehorst bereid gevonden om shirtsponsor te worden van dit nieuwe team. De nieuwe eigenaar Roy Böhmer, eveneens speler van ons 1e elftal, werd hiervoor gisteren tijdens de nieuwjaarsreceptie bedankt en bestuurslid Hans Boers liet namens de sponsorcommissie weten zeer content te zijn met deze jonge sponsor die ook nog eens met een bord onze vereniging extra steunt.

Vorig jaar, begin 2017, heeft Roy Böhmer bosrestaurant Reehorst overgenomen van de vorige eigenaar Arend Verbeek. De Reehorst was al shirtsponsor bij v.v. Vorden, namelijk van het 35+ 2 team, maar aangezien dit team werd opgeheven is aan Roy gevraagd of de Reehorst als shirtsponsor wilde fungeren van een volwaardig seniorenteam. De sponsorcommissie is zeer content met deze bijdrage van dit nog jonge bedrijf en hoopt samen met Roy op een prettige en goede samenwerking in de komende periode.

(tekst gaat nog door onder aan de foto)

Over Bosrestaurant de Reehorst

Gelegen op het mooie Bosrecreatiepark De Reehorst aan de Enzerinckweg 12 te Vorden, kunt u in een aangename én gezellige sfeer een heerlijke lunch of diner nuttigen. Als gast kunt u ten alle tijde gebruik maken van ons kinderzwembad en kinderspeeltuin.

Mocht u op zoek zijn naar een gezellige locatie om eventueel wat te vieren bent u ook bij ons aan het goede adres, of het nu gaat om een verjaardag, bruiloft of andere gelegenheid u bent van harte welkom om gebruik te maken van onze accommodatie. Verder bieden wij u de mogelijkheid om op locatie te genieten van alle gemakken van een cateraar. Zo zijn wij o.a. gespecialiseerd in verschillende warm en koud buffetten en het regelen van complete barbecues. Kijkt u ook eens bij catering voor ons aanbod.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ga naar de website van bosrestaurant De Reehorst