Vorden, 11 januari 2018 – De winterstop bij v.v. Vorden zit er op en deze week is er zelfs alweer begonnen met trainen door o.a. het 1e elftal en enkele jeugdteams in de zaal in Vorden en Wichmond. De komende week vanaf maandag 15 januari begint voor alle elftallen de trainingen weer en zullen ook de eerste (oefen)wedstrijden op het programma staan. Met de nieuwjaarsreceptie komende zondag wordt officieel de aftrap verricht voor het nieuwe voetbalkalenderjaar bij v.v. Vorden, oftewel de start van de 2e helft van het seizoen 2017-2018. Wij willen hierbij dan ook alle (jeugd)leden, commissieleden, leiders/trainers/coaches, vrijwilligers, donateurs en sponsoren oproepen om komende zondagmiddag vanaf 14.00 uur op ons Sportpark in kantine de Ark te komen om met elkaar het voetbaljaar 2018 in te luiden!

De term winterstop bestond jaren terug voor een periode van twee maanden complete rust en geen activiteit binnen de vereniging en zo ging dit ook bij de v.v. Vorden in de vorige eeuw. Maar anno 2018 staat de vereniging eigenlijk helemaal niet meer stil in de loop van het seizoen, want ook in deze winterse periode van 15 december t/m 15 januari is het verenigingsleven constant door gegaan, want ga maar na: De spareribsavond op donderdag 14 december, de oliebollenactie van v.v. Vorden bij de Welkoop van het ‘Wim Kuijper bakteam’ op zaterdag 17 december, het zaalvoetbaltoernooi ‘Jingle Bells’ in de sporthal van Vorden op vrijdag 29 december voor de gehele jeugdafdeling, de flessenactie op 2 januari door de jeugdafdeling en voor de sportievelingen onder ons was er ook nog de gelegenheid om te fietsen of hard te lopen op en rond ons Sportpark met o.a. de oudejaarscrosloop op zaterdag 30 december. De pupillenteams zijn in de afgelopen weken ook gewoon door gegaan met de zaalvoetbalcompetitie in de regio ‘IJsselstreek’ en ook in de Vordense Sporthal ‘t Jebbink is iedere zaterdag flink gevoetbald. Kortom, geel-zwart, v.v. Vorden is ook in de winterstop volop in beweging en de vereniging draait gewoon door!

Toch blijft de winterstop altijd een kantelpunt in het seizoen en even een moment van berusting en bezinning, even terug kijken naar het afgelopen jaar en je weer opladen voor het nieuwe jaar, of voor ons als voetbalvereniging .. de 2e helft van het seizoen. Om deze start van dit nieuwe jaar extra luister bij te zetten en met elkaar op een gezellige manier het nieuwe voetbaljaar in te luiden organiseren wij de nieuwjaarsreceptie en deze wordt dit jaar aanstaande zondag, 14 januari 2018, gehouden. Vanaf 14.00 uur bent u allemaal van harte welkom en wij stellen het zeer op prijs als u als jeugd- of senioren spelend lid, niet spelend lid, trainer, leider of coach, commissielid, vrijwilliger, donateur of sponsor met ons het glas wilt heffen op het nieuwe jaar.  Naast de nieuwjaarstoespraak zullen wij ook aandacht besteden aan 3 40-jarige jubilarissen en 1 50-jarige jubilaris, wordt er een nog een verassing georganiseerd door de kantinecommissie en heeft iedereen de gelegenheid om gezellig bij te kletsen met een natje en een droogje.

Tot zondag 14.00 uur in de kantine!

Bestuur v.v. Vorden

Marc, Oscar, Kees, Hans en Rien