Dinsdag 5 juni – Over een week is het zo ver! De 51e Avondwandelvierdaagse Vorden zal dan van start gaan, van 11 tot en met 14 juni. Dit mooie Vordense event, georganiseerd door voetbalvereniging Vorden vindt plaats vanuit het hart van het centrum van Vorden, het Kulturhus.

 

 

In deze week zullen de mooiste plekjes van Vorden weer worden aangedaan met de 5 en 10 kilometer routes en zal een bezoek gebracht worden aan de bekende windstreken; Linde, Delden, Galgengoor en Hackfort.

De scholen, verenigingen en zorginstellingen uit Vorden hebben zich reeds ingeschreven en zijn goed vertegenwoordigd!

De organisatie heeft weer alles uit de kast getrokken om er een groot feest van te maken.

Samenwerking met Mañana Mañana

Met dank aan festival Mañana Mañana kan de vierdaagse ook dit jaar, na het succes van vorig jaar, in volledig feestelijke sferen afgesloten worden op het festivalterrein.

Rond de klok van 20.15 uur zal donderdagavond de intocht onder leiding van muziekkorps de Harmonie, de lopers naar het terrein leiden. Aldaar is een nóg groter podium en veld dan vorig jaar voor de Wandelvierdaagse vrijgemaakt om de prijswinnaars bekend te maken en waardig de week af te sluiten.

De voetjes omhoog is over het algemeen het eerste wat men na een wandelvierdaagse doet, maar hier zal ongetwijfeld de verleiding groot zijn om de voetjes nog even extra in beweging te brengen.

Sponsoren

Mooi weer is door de organisatie al besteld, maar dat blijft natuurlijk afwachten! Samen met de sponsoren wordt in ieder geval voor goede omstandigheden onderweg gezorgd. Univé Oost sponsort de ranja en elke dag wordt er wat lekkers aangeboden op de route door Bakkerij Joop, Bakkerij van Asselt, Wiltink installatietechniek en Smederij Oldenhave.

Op maandagavond zal er feestelijk en extra sportief worden geopend met behulp van Indoor Sport Vorden.

Ook meelopen?

Dat kan! Elke avond kunt u zich nog inschrijven tussen 17.45 uur en 18.30 uur voor alle dagen of een dag wandeling.

Start en finishlocatie van de tochten is het Kulturhus, Raadhuisstraat 6 te Vorden.