vorden 1 training

Donderdag 9 oktober 2014 – In de laatste drie weekenden van september heeft onze huisfotograaf Johan Bolink de elftallen op de foto gezet. Deze elftalfotos zijn terug te vinden op de teampaginas van deze website. De beide 35+ teams komen volgende week vrijdag in actie en zullen dan op de foto worden gezet. Het nieuwe Mini F2 team maakt as. zaterdag haar debuut.

 

 

Tevens staan onder de rubriek ‘elftalfotos’ alle teams ook op de fotosite van Johan Bolink. Hier zijn ook de teamfotos van het 1e elftal met de trainingskleding en de reservetenues terug te vinden. De elftalfotos komen natuurlijk ook in de presentatiegids te staan die binnen enkele weken uitgebracht zal worden.

Het is altijd een hele organisatie, maar het is wederom geluk om voor het einde van de maand september alle teams op de foto te plaatsen. Iedere zaterdag in september zag je Johan Bolink in de weer met bankjes, stoelen, coaches en leiders die nog gauw een geel jack aan moesten doen. Nadat Johan de aanwijzingen goed had door gegeven zoals keeper in het midden, handen op de rug en de eerste rij de handen op de knie werd uiteindelijk de foto gemaakt en kon zodoende de teampagina weer worden voorzien van de juiste foto voor dit seizoen.

Wilt u alle teamfotos op een rijtje zien, ga dan via menu fotos/Johan Bolink naar de site van onze huisfotograaf en klik op de rubriek ‘Elftalfotos’.

miniF