logo achterhoek cupVrijdag 17 oktober 2014 – Voor het 3e achtereenvolgende jaar wordt de Achterhoek Cup gespeeld met dit jaar maar liefst 69 deelnemers. Vorden 1 heeft zich al geplaatst voor de 2e ronde aangezien tegenstander Ulftse Boys zich heeft terug getrokken.

 

In de week voorafgaand aan het vrije weekend (18-19 oktober) is er begonnen aan de 1e rond van de Achterhoek Cup. Een verrassende uitslag was zeker de uitschakeling van de winnaar van afgelopen jaar, Sp. Silvolde. Deze 1e klasser ging van de week onderuit met 3-2 tegen 4e klasser FC Trias. Ook kwamen enkele tegenstanders van ons 1e elftal uit 3c in actie en zij schoten behoorlijk uit de slof. Zo won RKZVC met maar liefst 0-11 van 4e klasser Loil en won AD’69 met 4-0 van Basteom. Rode lantaarndrager Doetinchem tankte enig vertrouwen want zij wonnen met 4-2 van 5e klasser Zeddam en Runner-Up Reünie verslikte zich in 5e klasser Dierensche Boys en verloor met 1-3.

v.v. Vorden komt in de 2e ronde uit tegen de winnaar van OBW en Be Quick Zutphen, die op 28 oktober tegen elkaar spelen in Zevenaar. Deze uitwedstrijd in de 2e ronde dient voor de winterstop (dus nog in 2014) afgewerkt te worden.

Voor het complete schema ga naar http://www.achterhoek-cup.nl/speelschema/