Vorden, 8 juni 2017 – De avondvierdaagse-commissie van v.v. Vorden bestaande uit Janneke Hiddink, Monique Sleumer, Jolanda Wabeke en Sabine Groot Wassink, organiseert dit jaar voor de 50e keer de Avondvierdaagse van Vorden. Deze ‘gouden’ editie zal een bijzonder slot krijgen, want de intocht tijdens de vierde en laatste avond op donderdag 15 juni 2017 zal dit keer starten vanaf het Kulturhus en eindigen op het speciale festivalterrein van ‘Mañana Mañana’  bij Kasteel Vorden. De organisatie van dit prachtige festival, dat van 15 t/m 18 juni rond het Kasteel Vorden gehouden zal worden, heeft een mooi één-tweetje opgezet met de dames van de avondvierdaagse-commissie en er zodoende voor gezorgd dat de 50e editie van dit loopevenement in Vorden een bijzonder tintje krijgt.

Op donderdag 15 juni heeft het ‘Mañana Mañana’ festival namelijk een extra avond ingepland en onder de noemer van ‘buurt maken in Vorden’ zijn alle inwoners van Vorden uitgenodigd om deze dag het festival te bezoeken. Rond 20.00 uur s’avonds zal dan ook de intocht van de Avondvierdaagse naar dit festivalterrein leiden en zal daar op een speciaal podium de ‘gouden’ editie op de juiste wijze worden afgesloten. De deelnemers van de Avondvierdaagse en alle toeschouwers (ouders, opa’s en oma’s, enz. enz.) kunnen dan daarna genieten van het festival met o.a. ‘De Bankdirecteuren’ en het overige programma zoals hieronder staat aangegeven.

De voetbalvereniging Vorden heeft ook op een andere wijze met ‘Mañana Mañana’ nog een één-tweetje opgezet, want de juniorenafdeling van onze club heeft er voor gezorgd dat alle inwoners van Vorden een entreekaart in de bus hebben gekregen. Deze entreekaarten voor donderdag 15 juni zijn eveneens te verkrijgen bij de Bruna in Vorden.

In het komende weekend zal er nog een nieuwsitem verschijnen over de avondvierdaagse in Vorden met daarin de vermelding van de routes, de tijden en overige bijzonderheden.