Vorden, 2 november 2017 – Afgelopen dinsdagavond heeft Vorden ‘Onder 21’ haar tweede wedstrijd van de in totaal 6 poulewedstrijden afgewerkt en verloor in Zelhem met 2-6 van Zelos. In de 1e helft speelde het team met 3 spelers uit het 1e, 3 spelers uit het 2e, 4 spelers uit het 3e en 4 uit de JO19-1, onder leiding van coach Rob Oplaat heel behoorlijk en was de 1-1 ruststand door een doelpunt van Gijs van der Veen een goede weergave van de verhoudingen op dat moment. Direct na de rust was het echter in 8(!) minuten 4-1 en waren de verhoudingen in het veld ineens helemaal omgeslagen. ‘Onder 21’ kwam mentaal en qua weerbaarheid flink onder druk te staan en uiteindelijk kon via Ate Barendsen de score aan Vorden kant nog een beetje opgefrist worden.