Donderdag 31 augustus – Al heel wat jaren ontstond er bij een aantal jongens het idee om bij elkaar te komen, maar aanstaande zaterdag gaat het dan toch echt gebeuren, Vorden A1 uit het seizoen 1996-1997 komt weer bij elkaar.
Eigenlijk gaat het om de seizoenen 1995-1996 en 1996-1997. Er zijn namelijk een paar dingen die deze 2 seizoenen gemeen hebben met elkaar. Het grootste gedeelte van deze groep bleef bij elkaar deze seizoen, beide seizoenen was Leo Stokkers de trainer en Reza van Houte de leider, makelaarskantoor Pelgrum was de shirtsponsor, maar het belangrijkste is wel dat deze groep gedurende deze 2 seizoenen als afsluiting een weekend naar Denemarken mochten.

In het kader van een internationaal voetbaltoernooi in Denemarken mochten de toenmalige A-spelers een weekend lang tegen diverse teams en topteams spelen. Ondanks dat er getracht werd een goed resultaat te behalen, werd er vooral veel plezier gemaakt.

Toenmalige A-spelers als: Arjan Gombert, Jeroen van de Logt, René Nijenhuis, Peter Olthuis, Tjarko van Wijk, Geerten Harink, Martijn Vredenberg, Jasper Koerselman, Thijs van Zeeburg, Sander Kuiper, Ronald Regelink, Mark Borgonjen, André Wagenvoort, Mark Zelle, Martijn Jansen, Hans van Dijk en Michel Staring hebben behalve 2 zeer geslaagde seizoenen, waarin in het seizoen 1996-1997 ook nog eens een kampioenschap gevierd kon worden, 2 onvergetelijke weekendjes in Denemarken gehad.

Nadat er al vaak gesproken werd om weer eens bij elkaar te komen hebben Martijn Vredenberg, René Nijenhuis en Tjarko van Wijk de stoute schoenen en een reünie georganiseerd. Na 20 jaar komt deze groep aanstaande zaterdag weer bij elkaar middels een reünie en zal er, tezamen met een hapje en een drankje, teruggekeken worden op deze bijzondere periode.

Hieronder nog enkele archieffoto’s uit deze tijd