stefan eggink

Vorden 31 augustus 2015 – Van alle 35 teams zal in de komende 4 weekenden een elftalfoto worden gemaakt. Onze huisfotograaf Johan Bolink zal dan in een vaste opstelling de 5 seniorenteams, de 3 35+ teams, de 9 juniorenteams, de 2 meidenteams, de 3 D-pupillen, 11 E+F teams en tenslotte het Mini F-team op de foto plaatsen. Deze foto’s komen zowel in de presentatiegids te staan als op de website bij de teampagina. Afgelopen zondag was het 1e elftal aan de beurt om de spits af te bijten en zodoende is de eerste teamfoto van het 2015-2016 een feit.

Van alle selectiespelers is tevens een persoonlijke foto gemaakt, die ook op de website wordt geplaatst. Gisterenmiddag waren de 18 spelers en begeleiding terug van het trainingskamp in Noordwijk en maakte Johan Bolink voor de tribune en precies onder het reclamebord van onze hoofdsponsor Barendsen Staaltechniek de elftalfoto van het 1e elftal. Wiebe de Jong en verzorger Roy Dommerholt waren niet aanwezig en staan derhalve niet op deze foto.

Voor de komende weken zal er een schema opgesteld worden en zullen alle teams voor aanvang van een thuiswedstrijd op de foto worden gezet. Wij willen hierbij aangeven dat de begeleiding van de jeugdteams zoveel mogelijk in de geel-zwarte polo’s (zijn aangeboden door v.v. Vorden via de voetbalpool) of in de geel-zwarte windjacks op de foto dienen te gaan.

vorden 1 2015-2016