De aanmeldingen voor de VoProVo quiz met een bingo twizz gaan erg hard. Vandaar hierbij nog een oproep dat, mocht je mee willen doen, je je snel aan moet melden, want we zitten bijna vol. Hieronder zie je de uitleg en aanmelden kun je via pubquizvorden@gmail.com o.v.v. de teamnaam en het adres waar gespeeld wordt

Nu de lockdown weer met 3 weken is verlengd, vinden de organisatoren van de VoProVo-quiz dat het wel weer tijd wordt voor een spelletjesmiddag voor alle liefhebbers. Hiervoor lijkt het ons leuk om op zaterdagmiddag 30 januari 2021 de zaterdagmiddagborrel te combineren met een spelletje. Het is weer een nieuwe quiz waar iedereen aan mee kan doen. Hieronder volgt alle uitleg.

Wanneer?
Zaterdag 30 januari 2021 tussen 16.00 uur en 21.30 uur.

Wie kan er meedoen?
Je kunt als gezin meedoen en/of je mag 2 personen uitnodigen om samen te spelen. Dit is conform de Corona-regels. Er is plek voor maximaal 20 teams.

Wat gaan we doen?
Je krijgt 16 opdrachten om uit te voeren en hiermee kun BINGO krijgen. Iedere opdracht krijgt een cijfer en die cijfers staan op de BINGO-kaart. Het probleem voor de deelnemers is echter dat de organisatie de bingo-kaarten heeft. Je weet dus van te voren niet met welke cijfers je een horizontale of verticale rij vol krijgt.

Heb je de opdracht uitgevoerd, dan mail je deze naar de organisatie. Voor ieder goed antwoord bij de opdracht krijgt je 1 punt. Heb je de opdracht volledig goed, dan zet de organisatie een kruis door het getal. Het is dus belangrijk om de opdrachten goed in te leveren. De opdrachten zijn echter wel goed te doen. Maar de 1 zal meer tijd vragen dan de ander.
Volle horizontale, verticale of diagonale rijen leveren extra punten op voor degene die dit als 1e bereikt. En ook degene die als 1e een volle kaart heeft krijgt extra punten.
Tevens zijn er een aantal bonusrondes , waar uiteraard ook weer punten mee zijn te verdienen.

Uiteindelijk wint degene met de meeste punten.

Hoe geef ik me op?
Inschrijfgeld is 10 euro en zal via een betaallink worden voldaan.
Opgeven doe je door een mail te sturen naar pubquizvorden@gmail.com en daarin aan te geven wie de deelnemers zijn en wat de teamnaam is.
Tevens willen we weten op welk adres er gespeeld word, zodat wij de enveloppe met opdrachten daar kunnen uitreiken.

Prijzen:
De prijzen zullen afhankelijk zijn van het aantal deelnemers, maar een deel van het inschrijfgeld zal ook ten goede komen aan het kunstgrasveld.

We zien jullie deelname graag tegemoet.

Groeten van de quizmasters,

Rutger Wullink
Mark Borgonjen
Mikkie Steenbreker
Chantal ten Barge