Op het juiste moment pieken, dat kan niet iedereen. Wim Enzerink weet het in deze editie van de VoProVo-voetbalpool wel voor elkaar te krijgen om op het juiste moment te pieken. In een weekend waarin Vorden 1 drie zeer belangrijke punten wist te pakken in de clash met Witkampers en het zich daardoor bijna weer heeft verzekerd van een nieuw seizoen in de 2e klasse, wist Wim de weekwinst te pakken. Met 77 punten bleef hij iedereen ruimschoots voor.

Wim voorspelde FC Emmen – Feyenoord en Ajax – FC Utrecht helemaal goed. Alleen bij PSV – SC Heerenveen scoorde hij 2 punten. Bij de overige wedstrijden scoorde hij 5 of 7 punten. Hierdoor verstevigde Wim ook zijn plek in het algemeen klassement. Geen enkele achtervolger kwam dit weekend dicht in de buurt van Wim, waardoor zijn voorsprong naar bijna 50 punten is gegaan. Hierdoor lijkt het onmogelijk om Wim nog te achterhalen.

De strijd om de plekken 2 en 3 zijn nog wel spannend. Martin Leegstra is de huidige nummer 2. Maar Christiaan Brinkhorst heeft slechts 3 punten achterstand. Een slechte laatste ronde kan ook nog betekenen dat Gijs van Ditshuizen of Anouk Fransen voorbij Christiaan en Martin gaan. Een spannende laatste ronde gaat het dus nog worden.

Voor de weekuitslag klik hier

Voor het tussenklassement klik hier