Na de Bee Gees en Hazes in Vorden tijdens het Koningsdagweekend nu………… ROXX in Vorden tijdens Wikee de Viking! Maak kennis met het ultieme muzikale droomteam van zes ras echte artiesten in de tent tijdens het Wikee de Viking bij voetbalvereniging Vorden op zaterdag 1 juni.

(tekst gaat verder onder de foto)..

De muzikanten zijn niet uit niet één, niet uit twee, maar uit liefst drie commerciële bands afkomstig en hebben dus hun krachten gebundeld om een muzikale aardverschuiving te veroorzaken! Stap in de Tijdmachine, want op 1 juni wordt ROXX dé muzikale sensatie in Vorden waar iedereen over praat! Stel je voor: de meest getalenteerde muzikanten uit 3 verschillende commerciële bands, verenigd door hun grenzeloze passie voor
muziek. Samen gaan ze verder dan ooit tevoren. Dit is geen gewone band, dit is ROXX – een explosieve mengeling van creativiteit, charisma en virtuositeit. Elk lid brengt zijn eigen unieke flair en ervaring mee, en samen vormen ze een onweerstaanbare kracht die de muziekwereld op zijn kop gaat zeten. Hou je vast, want deze muzikale sensatie is een rollercoaster die je niet wilt missen. 2024 wordt het jaar van ROXX, en je wilt erbij zijn om getuige te zijn van de geboorte van een nieuwe muzikale sensatie. Wees welkom en noteer 1 juni nu alvast in je agenda!