Aanstaande maandag wordt er een begin gemaakt met de aanleg van het kunstgrasveld en zal de aannemer gaan starten met het uitgraven van het 3e veld. Donderdag 28 januari en vandaag zijn er echter al werkzaamheden gepland die ook te maken hebben met het project. Met de komst van het kunstgrasveld wordt namelijk ook de verlichting van dit veld direct aangepakt en tevens wordt de oefenhoek en de nieuwe trainingsstrook achter het hoofdveld (bij het scorebord) voorzien van nieuwe masten en lampen. De voetbalvereniging Vorden heeft besloten om in dit project te kiezen voor ‘LED-Verlichting’ en gisteren zijn de eerste lampen geplaatst. Vandaag worden de laatste lampen geplaatst en kan er vanaf volgende week maandag alweer getraind worden op de oefenhoek met de nieuwe verlichting!

Rondom het kunstgrasveld worden zes lichtmasten voorzien van ‘LED-verlichting’. Langs de zijde van het zwembad worden drie nieuwe masten geplaatst en tussen veld 2 en het kunstgrasveld worden 2 nieuwe masten geplaatst, want 1 huidige mast kan opnieuw gebruikt worden. Op al deze masten wordt dus de LED-verlichting geplaatst net als in de masten van de oefenhoek. Op dit trainingsveld achter de tribune wordt ook nog in de masten van het hoofdveld (aan de kant van de tribune) LED-verlichting geplaatst, zodat de gehele oefenhoek opnieuw verlicht wordt. Bij de strook achter het hoofdveld (scorebord) is ook een mast geplaatst en ook hier wordt LED-verlichting in geplaatst. In de zesde mast van het kunstgrasveld wordt de LED-verlichting   zodanig geplaatst dat ook het pannaveld direct verlicht kan gaan worden.

Wij zullen u wekelijks op de hoogte houden van de vorderingen, totdat op 17-18 april het project in zijn geheel opgeleverd wordt.