Vandaag moesten we het zonder onze coach Erik doen, maar met alle vrouwelijke leidsters en speelsters ging dat goed komen. We begonnen met de opstelling zoals Erik had aangegeven. Roos in het doel, Ze deed het uitstekend tot de ’17 minuut . Roos probeerde een bal te redden buiten het 16 meter gebied en verloor haar evenwicht. Dit ving ze zelf op met haar beide polsen, en beiden polsen deden veel pijn. Esther die op rechts back stond hebben we gewisseld voor Roos en Mandy die in de wissel zat kon de positie van Esther oppakken. We hadden veel kansen op het doel van de tegenstander doordat Noa en Dione zich vrij konden bewegen, maar door de goede keepster kwamen deze er niet in.

Door een fout in het middenveld en verdediging scoorde Warnsveldse Boys in de ’36 minuut (0-1). Doordat Amber op haar positie niet lekker functioneerde hebben we de positie van Amber en Vera in de ’37 minuut omgeruild. Het spel voelde direct anders en er werd rust in het spel gebracht . Door een actie van Dione , assist van Vera, werd deze voorsprong in de ’40 minuut vanuit de rechterkant gelijk gemaakt ( 1-1).
Ruststand 1-1.

In de 2e helft hebben we niet meer de opstelling van Erik aangehouden. Ilse H. en Wyke in de wissel. Wyke wilde even meer rust. Sarah in het middenveld achter Noa, wat ze overigens lekker deed. Dione rechtsvoor laten staan. De Warnsveldse Boys zetten meer druk in de 2e helft en dat deden wij ook. Ondanks uitstekend keepwerk van Esther en het mooie verdedigingswerk door Amber werd het echter toch in de ’55 minuut 2-1.Deze werd door een mooie eigen aanval van Vera in de ’59 minuut op 2-2 gebracht. In de ’69 minuut schoot Noa een goal in na een assist van Dione (2-3). In de ’71 minuut kwam Ilse H erin voor Femke die uitstekend werk deed op haar positie en even op adem moest komen. Wyke werd gelijktijdig voor Sarah gewisseld. Mandy ging er na een bal in het gezicht te hebben gekregen in de ’72 minuut eruit (bloedneus). Deze positie werd ingevuld door Sarah. In de ’76 minuut werd na een actie van de Warnsveldse Boys en het goede verdedigingswerk van Socii /Vorden voor het doel Vera door een gestrekt been van de tegenstandster volop geraakt en raakte geblesseerd aan haar enkel. Ilse H. nam de positie van Vera in en Femke ging weer in de verdediging en op deze manier hebben we de voorsprong kunnen behouden.

Het was een behoorlijke pittige pot waarin er uitstekend gevoetbald werd. We hebben verdiend gewonnen. Uiteindelijk na de bezoeken aan de ziekenhuispost bleek Roos een pols gebroken te hebben en Vera het bij een dikke en pijnlijke enkel is gebleven. Mandy had geen bloedneus meer aan het einde van de wedstrijd. Al met al hebben de meiden genoten van de overwinning ! De Warnsveldse Boys gaven onze meiden nog de complimenten voor het goede voetbalwerk.

Roos en Vera, veel sterkte gewenst met het herstel !