Wederom een verliespartij voor Vorden 4, en opnieuw had het zeker een punt verdiend. Bovendien had het wat pech en ook een arbitrale fout maakte het er niet makkelijker op.

Vol goede moed werd er op het kunstgras begonnen aan de partij. De afgelopen weken goed gespeeld en het zou toch ook wel eens een keer in het voordeel van de geel/zwarten vallen………. Helaas !! Opnieuw was het spel verzorgd en technisch/tactisch ging er heel veel goed, maar doelpunten maken blijft na het wegvallen van Bart het grootste probleem. Dan moet je soms een beetje geluk hebben, maar zelfs dat is niet aan onze zijde. Zo belandde een poging van Bas E na een goede aanval op de binnenkant van de paal natuurlijk precies in de handen van de keeper en niet voor onze voeten. Ook was de scheidsrechter nog niet op de hoogte van de “nieuwe” buitenspelregels. Een voorzet was onderweg naar Erwin, die buitenspel stond, maar de bal werd weggewerkt voordat hij bij de bal kon. De afgeslagen bal viel voor de voeten van Niels en deze schoot de 0-1 binnen ….dachten wij. Nadat de bal tot doelpunt was gepromoveerd werd alsnog het buitenspelsignaal overgenomen van de assistent. Bijzonder onsportief maar daar moeten we maar mee omgaan. Hierdoor bleef het tot de rust 0-0 al lag dat ook aan goed keeperswerk van Jurjen die de snelle aanvallers van scoren af kon houden

Niets kado doen was het credo in de tweede helft, maar toch werd een persoonlijke fout na een goed uur spelen afgestraft. Het balletje achteruit van Loggie was veel te onzorgvuldig en zette de aanvaller van Warnsveld vrij voor de keeper. Deze faalde niet waardoor we in de achtervolging moesten. We namen wat meer risico en dat hield in dat Jurjen het iets drukker kreeg, maar hij was verder niet te passeren vandaag. We drongen wel aan maar dit leidde niet tot grote kansen tot de laatste slotseconde. Michiel probeerde het met een vreemde stuiterbal van afstand waarop de keeper zich verkeek. Hij hield de bal iets tegen en al liggend harkte hij met zijn voet achteruit. Natuurlijk raakte hij de bal net zo dat Robbert hem niet direct binnen kon tikken en tegen de keeper op moest schieten, en ook het balletje wat voorgegeven werd kon hij net vangen. Zo bleef het 0-1 en kreeg Vorden opnieuw veel te weinig !!