De voetbalpool is inmiddels twee weken onderweg, maar Jeroen Tijssen mag zich de eerste weekwinnaar van de vv Vorden – Voetbalpool noemen in het seizoen 2020-2021. Doordat de KNVB de wedstrijd FC Utrecht – AZ heeft verschoven naar zondag 27 december, wordt die dag pas duidelijk wie de weekwinnaar wordt van week 1. Al lijkt het erop dat Henri Eggink niet meer ingehaald kan worden als weekwinnaar van week 1.

Jeroen Tijssen heeft al wel de eerste prijs van het seizoen te pakken. Met de 3 consumptiebonnen op zak zal hem aankomend weekend het pilsje dan waarschijnlijk ook extra lekker smaken. De verschillen waren deze week echter aanzienlijk minder groot.

In het algemeen klassement blijft Henri Eggink koploper. Rob Enzerink klimt door wederom een goede weekscore van plaats 3 naar 2. Weekwinnaar Jeroen Tijssen maakt een flink sprong van plaats 21 naar plaats 3. Michiel Barink en Hans Houwen complementeren de top 5.

Een flink aantal deelnemers heeft de extra voorspellingen nog niet ingevuld. Dit kan tot 17 oktober 2020 te 18:45 uur. Bij de extra voorspelling wordt de eindstand van de Eredivisie alsmede de topscorer voorspelt. Hiermee zijn veel bonuspunten te verdienen die meetellen voor de eindstand in het algemeen klassement.