Na een prachtige avond voor de 45+ werd het kampioenschap binnen gehaald. Drie winstpartijen en maar 2 punten voor concurrent Schalkhaar was voldoende voor de titel.
De avond begon al fantastisch door een prachtige kopgoal van Mark Biesterbos. Keeper Joris maakte het nog even spannend door een zeldzaam foutje, maar dat werd door het team recht gezet door Zutphen met 3-1 te verslaan.

De 2e wedstrijd tegen AZC was Vorden duidelijk de betere ploeg, en dat resulteerde in een 5-0 overwinning.  Het laatste potje moest tegen de directe concurrent Schalkhaar. Met de wetenschap dat daar de hele competitie alleen nog maar tegen gelijk gespeeld was lag de druk aan Vordense kant. Door een koelbloedige afronding van Eddie Berendsen pakte Vorden de leiding, en bleef het betere van het spel houden. De 2-0 kwam op het conto van de kleinste spelers van het veld. Andre Garritsen nam de corner die door Ronald de Beus prachtig werd binnen gekopt bij de 2e paal. Even werd het spannend toen de thuisploeg de 2-1 tegen kreeg, maar ook de langste man van het veld liet van zich spreken. Dirk Jan Wesselink schoot via de keeper raak bij de 2e paal, en zo werd de titel veilig gesteld.

Dat het onverwachts nog ff gezellig werd op het sportpark moge duidelijk zijn ….