Ondanks een fitte selectie, een goed veld en een lekker temperatuurtje kreeg Vorden 4 het goede gevoel vandaag niet te pakken. Tegen een zeer matige tegenstander stond het na 4 minuten al met 1-0 voor. Bart mocht randje buitenspel verder en speelde de bal keurig naar Erwin. Deze tikte de bal beheerst in de hoek.

Na een kwartier strafte Bart geklungel van de keeper af, en zo leek het een grote uitslag te worden. Niets was minder waar want we haalden ons nivo bij lange na niet en eigenlijk gingen de simpelste dingetjes zoals een pass over 5 meter al fout. Niet vreemd dat voor rust Be Quick tot 2-1 terug kwam. Met een bakkie thee in de hand werd geprobeerd de vinger op de zere plek te leggen, maar niemand kon de belabberde vertoning verklaren. Dan maar met 3 verse krachten proberen de overwinning over de streep te trekken en hopen op enige verbetering. Dit lukte niet echt, en toen onze beste man, de keeper, een ketser maakte stond het ineens 2-2. Het spelbeeld bleef heen en weer golven, maar de tegenstander begon behoorlijk vermoeid te raken. Zodoende konden we de laatste 10 minuten toch het verschil maken. Eerst stond een verdediger bij een buitenspelval te slapen zodat Erwin alleen op de keeper af kon en geen fout maakte.

Vlak voor tijd omspeelde Erwin nogmaals de keeper en nu werd hij gevloerd. Of het “er binnen of buiten” was , was voor de verslaggever niet te zien. Deed er ook niet toe, want Niels schoot de vrije trap keurig achter de keeper tegen de touwen. Een wedstrijd die 90 minuten een gevecht tegen onszelf was, werd wél winnend afgesloten. Zegt overigens ook veel over de kwaliteit van de tegenstander!