Maar liefst 26 teams met tenminste vier deelnemers per team zijn op dit moment bezig met de succesvolle opvolger van de online PubQuiz, namelijk de VoProVo-Quiz. Alle teams krijgen iedere week, drie weken lang, 10 opdrachten overhandigd en moeten deze dus voor zondagavond uitvoeren. De organisatie, bestaande uit Mark, Chantal, Rutger en Mikkie, zijn heel erg blij en verrast om het fanatisme en enthousiasme van alle teams te horen na de eerste week en het ophalen van de opdrachten voor de huidige 2e week.

Voor de organisatie is het ook even wennen. Zo zijn er bij de antwoorden van de lucifers meerdere antwoorden mogelijk bij de 2e opdracht en vandaar dat alle mogelijke oplossingen goed zijn gerekend. Bij de emoticons was de vraag om te zoeken naar Nederlandse series. Married With Children is één van de antwoorden, maar ondanks dat dit geen Nederlandse serie is, hebben we alles goed gerekend.

Daarnaast zijn bij de foto-route een aantal teams de mist in gegaan. Het was de bedoeling om bij de antwoorden de 10 plaatsen en de 10 antwoorden op de vraag te vermelden. Een aantal heeft hierbij alleen de antwoorden op de vraag vermeld en niet de plaats waar de foto is genomen. Dit scheelt toch 10 punten en dat is zonde. Dus lees alle opdrachten goed door, want het zou zonde zijn als je in ronde 2 weer een aantal punten gaat missen. De organisatie wenst alle 26 teams heel veel plezier en succes  met het beantwoorden van de opdrachten in ronde 2. De antwoorden van ronde 2 kunnen zondagavond weer tussen 20.00 uur en 21.00 uur ingeleverd worden aan het Hoetinkhof 277. Dan zullen jullie ook de opdrachten voor de laatste week ontvangen

Ter inspiratie volgt hieronder een filmpje uit de opdracht van week 1 van het team ‘Dash’ ……

Dash_VoProVo