Doordat eind januari het bedrag van € 90.000,– werd behaald kon er definitief gestart worden met het project ‘Kunstgrasveld’, inclusief een ‘pannaveldje’, omheining veld 2, led-verlichting op kunstgrasveld, oefenstrook en oefenhoek en ondergrondse sproei-installatie op veld 1 en veld 2. Wij hadden echter als streefbedrag € 120.000,– staan, omdat er ook nog wensen zijn voor masterplan B (zie hieronder). Mede doordat de sponsorcommissie erin is geslaagd om 10 extra prijzen te realiseren, hebben wij besloten om de online-verkoop van de m2 en daarmee tevens een lotnummer weer ‘open’ te zetten. We gaan dus voor een grandioze verloting en vanaf vandaag t/m 12 juni is het dan ook mogelijk om weer m2 te kopen en daarmee tevens direct kans te maken op maar liefst één van de 60 verlotingsprijzen!

Lotnummers kunstgrasactie bekend

Zoals jullie ongetwijfeld weten, heeft onze kunstgrasactie een prachtig resultaat opgeleverd. Maar liefst 90.120 euro is er opgehaald. En iedereen die hier een bijdrage aan heeft geleverd, doet automatisch mee aan de loterij die aan de actie verbonden is. Zo heeft iedereen die een of meerder vierkante meters heeft “gekocht” een of meerdere lotnummers toebedeeld gekregen. Ben je benieuwd naar jouw lotnummer(s), bekijk dan het PDF-bestand. Hierin staan alle lotnummers vermeld. De lijst is op alfabetisch volgorde van naam gesorteerd.

Bekijk lotnummers

 

Trekking loterij 3e week juni

In de 3e week van juni vind de trekking van de loterij plaats. Ruim 60 prachtige prijzen, waaronder een elektrische fiets, een super snelle laptop, de nieuwste iPhone, 1 minuut gratis winkelen bij AH, een leren tas, een luchtballonvaart, en nog veel meer prijzen worden er dan verloot. Zoals jullie inmiddels van ons gewend zijn, zal dit op ludieke wijze gebeuren. Meer informatie hierover volgt later.

Vervolg kunstgrasactie … op naar de 120.000 euro

Als vereniging zijn wij natuurlijk erg blij met het behaalde bedrag. Maar ondanks dat, willen wij toch nog een keer een beroep op jullie doen. De coronacrisis heeft er financieel flink ingehakt, waardoor wij onze reserves hebben moet aanspreken. Geld dat wij eigenlijk bedoeld hadden voor voor de verduurzaming/verbetering van onze accommodatie, zoals:

  • een invalidentoilet;
  • een nette en toegankelijke EHBO-ruimte;
  • een toegankelijk materialenhok;
  • een veiligere looproute vanuit de kleedkamers;
  • extra kleedruimte

Om deze verbeteringen te kunnen realiseren, geven wij de kunstgrasactie nog een keer een impuls. Samen met jullie willen wij proberen om het oorspronkelijke einddoel, 120.000 euro te halen. Steun ons daarom nog een keer via het welbekende M2-veld en laten we er samen voor zorgen dat we het veld helemaal vol krijgen. De actie loopt tot en met zaterdag 12 juni. Uiteraard maak je dan kans op een (of meerdere 😊)  van de 60 prachtige prijzen. Click hier om rechtstreeks naar het veld te gaan om nog een paar m2 te scoren.

 

Naar M2-veld