Na een zomerstop van 8 weken en een periode waarbij er op het Sportpark weer enorm veel werk is verzet door o.a. de dinsdagploeg, de kantinecommissie, de veldploeg en vele vrijwilligers, is afgelopen maandag het seizoen ‘echt’ geopend. Alle elftallen zijn weer aan het trainen en ondanks dat er hier en daar nog spelers en trainers op vakantie zijn, betekent dit dat het weer een drukte van belang is op de velden. Afgelopen maandag bijvoorbeeld waren de JO11 en JO9 teams aan het trainen, kwamen de beide JO17 teams in actie op het trainingsveld, werden de JO15 1 en 2 en de JO13 1 en 2 onder handen genomen en kwamen ook de meiden van MO15-1 en MO19-1 voor het eerst in actie op het groene gras. Eveneens was de eerste ‘schoonmaakploeg’ aan de beurt om de kantine, bestuurskamer en hal schoon te maken, was de kantinecommissie aan het vergaderen over komend jubileumweekend, waren Fred en Johan druk bezig de lijnen te kalken en was Peter Jansen met zijn begeleidersgroep zich aan het voorbereiden rondom de tenten voor de eerste overnachting van het Soccer-Swim Camp.

Om alles in goede banen te leiden en te zorgen dat het ook organisatorisch goed verloopt, is het van belang om als trainer en elftal je te houden aan het trainingsschema. Deze staat hierbij vermeld en graag dit aanhouden wat betreft veld en kleedkamerindeling!

trainingsschema-v-v-Vorden-2019-2020_04

Ook voor de senioren start het seizoen deze week, want nadat de 1e selectie vorige week al was begonnen met de trainingen, zal komende donderdag de lagere elftallen voor het eerst gaan trainen. Onder leiding van trainer Jeroen Tijssen zullen het 4e, 5e en 6e donderdagavond om 20.00 uur weer voor het eerst het trainingsveld betreden. Het G-team is komende maandag 2 september voor het eerst aan de beurt!

Alle teams, voetballers, voetbalsters, trainers en begeleiders heel veel plezier en succes gewenst in deze voorbereidingsperiode en op naar het eerste competitieweekend van 21 en 22 september!