Dit weekend stond Vorden in het teken van het jaarlijkse stratenvoetbaltoernooi. Lubron ging hierin voor de 7e keer met de beker aan de haal na een spannende finale tegen Broadworst United te hebben gewonnen.

De Eredivisie ontwaakte ook uit zijn korte winterslaap en dat leverde gelijk een verrassende speelronde op. De top 4 speelde allemaal gelijk en lieten zo punten liggen. FC Twente werd hierdoor de winnaar van dit weekend en sloot met een 2-0 overwinning op FC Emmen aan bij de koplopers in de Eredivisie. Onderin droeg FC Volendam de rode lantaarn over aan SC Cambuur door in een rechtstreeks duel met 0-3 te winnen.

Twan Jansen werd in de VoProVo-voetbalpool de grote winnaar. Met 54 punten werd hij de weekwinnaar en slaat hij een gat naar de achtervolgers. Hij wist bijvoorbeeld te voorspellen dat FC Utrecht – Feyenoord 1-1 werd en ook bij NEC Nijmegen – Ajax voorspelde hij een gelijkspel. Hiermee nam Twan de koppositie over van Henri Eggink die met 24 punten een matige speelronde kende.

Wil je weten hoe hoog jij bent geëindigd?

Klik hier voor de weekuitslag van speelronde 11

Klik hier voor de tussenstand na 11 speelrondes