Vanaf maandag 26 april zal het nieuwe trainingsschema in worden gesteld en dit is inclusief het nieuwe kunstgrasveld. Tevens hebben wij besloten om vanaf morgen niet meer de oefenhoek te gebruiken maar ook op veld 1 en veld 2 te trainen.  Dit schema geldt t/m het einde van het seizoen en kan alleen in detail nog aangepast worden op het moment dat er boven de 27 jaar ook weer in groepsverband getraind mag gaan worden.

Hierbij het nieuwe schema :  Trainingsschema-v-v-Vorden-2021 Kunstgras

Afspraken en regels rondom trainingen op kunstgrasveld:

  1. Betreedt het kunstgras alleen met schone, daarvoor geschikte schoenen (geen stalen noppen) en uitsluitend via de toegangspoort.
  2. Verlaat het veld alleen via de toegangspoort en klop je schoenen af op de roosters.
  3. Het gebruik van schoenen met metalen noppen is niet toegestaan, omdat dit tot ongewenste beschadiging van het kunstgrasveld kan leiden.
  4. Het kunstgrasveld heeft vier verplaatsbare grote doelen, vier pupillendoelen en vier mini-pupillendoelen. Deze zijn voorzien van wieltjes dus aan één korte zijde opbeuren en via de wieltjes verplaatsen.
  5. Na gebruik oefen- en jeugddoelen terugzetten op de opstelplaatsen.
  6. Trainingsdoelen en – doeltjes NOOIT over het hek verplaatsen.

In totaal heeft het kunstgrasveld twee vaste doelen en 12 verplaatsbare doelen : 4 seniorendoelen, 4 pupillendoeltjes (beiden met wieltjes) en 4 Mini-F doeltjes. Bij beide achterlijnen van het kunstgrasveld is een opstelplaats gemaakt in de hoek van het veld. Per opstelplaats dienen de 2 grote doelen naast elkaar te worden gezet met de opening richting het veld. In het grote doel wordt het pupillendoel opgeslagen en daarin tenslotte het Mini-F doeltje. Zie afbeelding hieronder voor een juiste weergave: