Een weekend waarin PSV goede zaken deed in de strijd om plek 2 door van de rechtstreekse concurrent Ajax te winnen met maar liefst 3-0. De andere topper, tussen Broekland Vr 1 en Vorden Vr 1, werd in het voordeel van de vrouwen van Broekland beslist. Hierdoor is de voorsprong van Vrouwen 1 verdwenen. Maar nog geen man overboord. Het kampioenschap is nog steeds in het zicht. Daarnaast werd dit weekend weer overschaduwt door biergooiende ‘supporters’. Hierdoor werd PSV-Ajax tijdelijk stilgelegd en FC Groningen – NEC werd definitief gestaakt en telt daarom niet mee in deze speelronde. Doe iedereen een plezier en drink gewoon het bier op in plaats van ermee te gaan gooien.

In deze speelronde wist Ties Oplaat dit het beste te voorspellen. Hij voorspelde de 2 buitenlandse wedstrijden helemaal goed. Verder scoorde hij geregeld 7 punten waardoor het winnende puntenaantal deze week op 62 komt. Friso Balvert eindigde als 2e met 58 punten en Rein Bruinsma werd 3e met 56 punten.

In het algemeen klassement is Martin Leegstra de grote winnaar. Koploper Wim Enzerink had een mindere week en is zijn voorsprong bijna kwijt. Martin eindigde net buiten de top 10, maar weet Wim wel, op 4 punten na, bij te halen. Zo gaat deze VoProVo-voetbalpool naar een spannende slotfase.

Voor de weekuitslag klik hier

Voor de tussenstand klik hier