Na een aantal ‘camp-loze’ jaren is er dit jaar weer een Swim-Soccer Camp georganiseerd bij Zwembad in De Dennen is samenwerking met de voetbalvereniging Vorden en BOBCamp. Op vrijdag 11 en zaterdag 12 augustus krijg je de leukste zwem- voetbal- en bootcampactiviteiten voorgeschoteld en eventueel (naar keuze) met een overnachting. Maar er is meer: je kunt ook kneeboarden, duiken, (aqua)bootcampen en uiteraard zwemmen. Of voetbalactiviteiten in de vorm van pannasoccer, de penaltybokaal en techniektraining. Het Swim-Soccer Camp kun je boeken zonder of met overnachting / ontbijt. Eten en drinken overdag, deelname aan de activiteiten en een barbecue ‘s avonds zijn in beide gevallen inbegrepen. Voor degene die op vrijdag gaan overnachten is er ook nog een avondprogramma.

Het Swim-Soccer Camp is voor jongens en meisjes van 6 t/m 14 jaar. Je moet wel minimaal een zwemdiploma A hebben. Inschrijven kan op zwembad-indedennen.nl en voor vragen : Mail naar info@zwembad-indedennen.nl

Pakket 1 ( inclusief overnachting / ontbijt)
• Vrijdag 11 augustus van 10.00 u t/m
zaterdag 12 augustus 18.00 u.

Pakket 2 ( exclusief overnachting / ontbijt)
• Vrijdag 11 augustus van 10.00-19.00 u .
• Zaterdag 12 augustus van 10.00-18.00 u.

* Gezinskorting: elke volgende deelnemer uit
hetzelfde gezin ontvangt een korting van € 10,00.

Let op: Alleen bij minimaal 20 aanmeldingen gaat het evenement door. Het maximum aantal is 50 deelnemers. Op zwembad-indedennen.nl vind je de voorwaarden en het complete informatiepakket van het Swim-Soccer Camp.

Hierbij de folder met meerdere informatie: 22-054 flyer swim soccer camp 2023-v2-hr