Afgelopen donderdag was de laatste trainingsavond van 2022 voor de senioren. En dus betekent dit traditiegetrouw de spareribavond. Normaliter wordt er eerst een uurtje getraind. Afgelopen donderdag was het echter dusdanig koud dat menig team er voor koos om 20.00 uur te verzamelen in de kantine en niet meer te trainen. Alleen het 1e en 2e trotseerden de kou om een uur lang op het kunstgras een partijtje te doen.

Na dit uurtje en een korte, warme douche schaarden zij zich ook bij de overige teams in de kantine die inmiddels al bezig waren aan hun 1e drankje. Ook Vorden 3 sloot later aan, omdat zij eerst nog een wedstrijd moesten spelen in Zutphen tegen de plaatselijke FC. Helaas ging deze met 3-2 verloren.

Rond een uur of 21.30 uur kwamen de eerste schalen met spareribs en kippetjes op de tafels. Dit alles is allemaal weer geregeld onder de bezielende leiding van good-old Gert Groot Jebbink, die vanaf de 1e keer al betrokken is bij de spareribsavond. Donderdagavond kreeg hij hulp van o.a. zijn zoon Kleine Jan, Henk Hengeveld en Dik Pasman. Dit kwartet zorgde dat, behalve een drankje, de inwendige mens ook werd voorzien van heerlijke botergare spareribs en malse kippetjes.

Nadat iedereen zijn buik heeft volgegeten met deze lekkernijen werden er nog een aantal consummaties gedronken en werd het een fantastisch geslaagde laatste trainingsavond van 2022. Bij deze willen we dan ook Gert, Kleine Jan, Henk Hengeveld en Dik bedanken voor de tijd en inzet die avond.

Voor een sfeerimpressie zie onderstaande foto’s