05 september 2018 – Ruurlo MO-17 – Socii-Vorden MO-17-1

We begonnen goed, lekker fel en wonnen veel duels. Wel was het onrustig met veel lange hoge ballen. Ruurlo was zeker een goede ploeg met eigenlijk geen enkele zwakke plek. Natuurlijk hadden we hier moeite mee. Echter zeker het laatste kwartier van de eerste helft kwamen we vaak goed door met vooral combinaties tussen Amber en Vera en Roos die een aantal keren op goal kon schieten maar het doel net niet kon vinden en telkens de goede keepster van Ruurlo wist te vinden.

Maar de eerste helft verdienden wij meer dan dat we kregen want we kwamen 0-1 achter voor rust. we lieten ons hierdoor niet uit het veld slaan en bleven knokken voor iedere bal. de ruststand bleef uiteindelijk 0-1 dus dit kon na rust nog goed gemaakt worden. natuurlijk is er in de rust gewisseld zodat iedereen minimaal 40 minuten gespeeld heeft. maar dit zorgde wel voor een nieuwe start waardoor Ruurlo begin tweede helft het heft in handen nam. maar dit alles zonder grote kansen weg te geven. uiteindelijk vielen de 0-2 en 0-3 dan wel door afstandsschoten en dit was gezien het spelbeeld iets te veel.

De trainer van Ruurlo zei na de wedstrijd dat het een gelijk opgaande strijd was met leuk voetbal, Ik kon me daar geheel bij aansluiten. dus al met al een zeer tevreden coach en dit wordt alleen maar beter. Succes dames!!