Zondagmiddag, direct na de wedstrijd Vorden 1 – Leones 1 en vlak voor het optreden van Jermaine Stuiver, werd door voorzitter Dirk Jan Wesselink de nieuwe presentatiegids overhandigd aan de jeugdspeler die met het nieuwe shirt op de voorkant pronkt, Jelmer van Zeeburg van de JO17-1. Na vele maanden werk kwam er met deze overhandiging van het eerste exemplaar aan Jelmer een einde aan het project ‘Presentatiegids 2023-2024’ met als hoogtepunt natuurlijk de elftallen allemaal in de nieuwe tenues. Ook de actiefoto’s, inclusief de voorkant, zijn allemaal voorzien van spelers en speelsters in het nieuwe tenue. Daarvoor is een bedankje aan Mark Zelle op zijn plaats, want hij heeft in het eerste weekend van oktober, vlak voordat de gids naar de drukker ging, in het eerste weekend waarbij alle elftallen de nieuwe tenues hadden ontvangen van maar liefst 6 wedstrijden foto’s gemaakt. De meeste dank gaat verder natuurlijk uit naar de vormgever en samensteller van de Presentatiegids en dat is Dinant Hendriksen van YourPress. De gids bestaat dit seizoen maar liefst uit 68 pagina’s en door de inzet en energie van de sponsorcommissie is deze uitgave voorzien van een record-aantal advertenties. 

Deze week worden alle gidsen verspreid onder de leden en de sponsoren. De gidsen zijn ‘ontdubbeld’ tot één gids per huishouden, dus het kan voorkomen dat op één adres waar vier leden wonen van v.v. Vorden, er één gids in de bus komt te liggen. Wel ontvangen alle leden en sponsoren persoonlijk een brief met ledenpas in een envelop, dus in datzelfde huishouden zoals hierboven beschreven, komt er één gids en vier enveloppen met vier brieven en vier pasjes in de bus te liggen.

Mocht je onverhoopt toch geen gids hebben ontvangen en/of geen pasje dan is het mogelijk om dit te mailen naar secretariaat@vvvorden.nl en dan ontvang je bericht dat en wanneer je dit op kunt halen bij de Bruna aan de Raadhuisstraat.

Veel leesplezier en bij deze nogmaals dank aan Johan Bolink, Mark Zelle, Sponsorcommissie, YourPress en Dinant Hendriksen voor deze fraaie uitgave!

Redactie Presentatiegids 2023-2024

Herman Vrielink en Marc van der Linden