Afgelopen weekend en gisterenavond zijn de eerste juniorenelfallen begonnen aan het seizoen 2020-2021 en vanavond zullen de overige juniorenteams volgens het nieuwe trainingsschema hun eerste training krijgen. De juniorenmeiden en jongens spelen dit seizoen in totaal met 12 teams, namelijk JO19-1 en 2, JO17-1,2 en 3, JO15-1, 2 en 3, JO13-1 en 2 en de MO19-1 en MO17-1. Zij starten allemaal eerst met de bekerwedstrijden op 29 augustus, 5 september en 12 september en als deze poulefase is afgerond (1e ronde bekervoetbal) dan wordt er op 19 september gestart met de competitie. De TJC heeft voor deze 12 nagenoeg de planning rond en de invulling compleet wat betreft de begeleidingsstaf, alleen voor JO17-3 is men nog op zoek naar een trainer. De pupillenafdeling begint of deze week al met trainen of volgende week maandag (24 augustus) en de allerjongsten bij v.v. Vorden starten tevens de woensdagmiddagtraining van Han Piels met zijn assistenten op woensdag 2 september. Deze 8 pupillenteams (JO12-1 en 2, JO11-1, JO10-1 en 2, JO9-1 en 2 en JO8-1 spelen allemaal niet voor de beker, maar starten met de competitie op zaterdag 5 september. Ook bij deze teams is de begeleiding compleet en heeft ieder team naast de woensdagmiddagtraining ook een trainer voor de avondtraining (maandag of donderdag).

De jeugdafdeling heeft de volgende trainers bij haar junioren- en pupillenteams voor het seizoen 2020-2021:

Vorden JO19

Bij JO19-1 is Stijn Wentink voor het 2e achtereenvolgende seizoen trainer van dit in de Hoofdklasse uitkomende team. Stijn heeft tot zijn 22e jaar in de selectie gespeeld, maar moest door een fikse schouderblessure het voetballen opgeven. Vanaf dat moment heeft hij een jaar mee gelopen met Michiel Barink als assistent en is het vorige seizoen gestart als hoofdtrainer van de JO19-1. Ook dit seizoen staat hij dus weer voor de groep van de oudste junioren, waarvan hij er hopelijk 8 af zal gaan leveren bij de selectie voor het seizoen 2021-2022.  Stijn wordt geassisteerd op zaterdag door Rogier van Zuilekom en Twan Eggink en de JO19-2 wordt getraind door Kay van Daatselaar en Nick Reintjes en zaterdag gecoached door Friso Balvert.

Vorden JO17-1

De JO17-1 wordt dit jaar getraind door Bram Oplaat en hij zal daarbij geassisteerd worden door Dennis Spiegelenberg. Bram is 22 jaar en hij traint nu alweer voor het 5e seizoen een jeugdteam bij onze club. In het bezit van het trainersdiploma ‘Juniorentrainer’ heeft hij eerst twee seizoenen een pupillenteam getraind en twee seizoenen geleden stond hij voor de groep van JO17-1, samen met Dion Kruip, waarmee hij het kampioenschap behaalde in de 1e klasse in de voorjaarsgroep. Vorig seizoen heeft hij de JO15-1 onder zijn hoede gehad samen met Hugo van Ditshuizen. Bram en Dennis worden op zaterdag ondersteund door Arjan Wagenvoort. Bij de JO17-2 zijn Udo Heij en Gerben Marsman trainer en zij worden op zaterdag geholpen door één van de ouders. Bij JO17-3 is de trainersfunctie nog vacant.

Vorden JO15-1

Ruud van der Linden is dit seizoen de trainer van JO15-1 en hij wordt op donderdagavond geassisteerd door de ervaren René Nijenhuis (zie assistent trainer 1e elftal). Ruud is drie jaar geleden begonnen met het trainen en coachen van de JO11-2 (zie foto hierboven) en twee seizoenen geleden kreeg hij de JO13-2 onder zijn hoede. Vorig jaar werd hij samen met Niels Rondeel aangesteld als trainer van de JO17-1 en werden zij geassisteerd door Dennis Spiegelenberg en behaalde de groep een keurige 7e plaats in de Hoofdklasse. De 19-jarige Ruud van der Linden gaat het trainerschap van JO15-1 dit jaar combineren met het volgen van de cursus ‘Juniorentrainer’ van de KNVB en wordt op zaterdag ondersteund door Bas Vriend en Michel van Pijlen. De JO15-2 krijgt Alfred Hendriks als trainer en de JO15-3 wordt één avond getraind door Dennis Wentink en één avond door Gerben Schuppers.

Vorden JO13-1

De 20-jarige Bo Waasdorp wordt dit jaar voor het 3e achtereenvolgende seizoen trainer van de JO13-1. Twee seizoenen geleden begon hij als assistent van Peter Jansen en behaalde hij via zijn school ook het trainersdiploma ‘TC3-Jeugd’ van de KNVB. Afgelopen seizoen stond hij als hoofdtrainer voor de groep met Andre Garritsen als assistent en draaide het jonge teams (9 1e jaars) knap mee in de 1e klas. Bo wordt dit seizoen ondersteund door Martin Leegstra. De JO13-2 heeft Mario Horsting als trainer samen met Kai Hofs.

MO19-1 en MO17-1

De meiden van de MO19-1 worden dit seizoen getraind door Sem Kosse en hij wordt op zaterdag ondersteund door Jeroen de Jonge. De MO17-1 hebben dit seizoen Dirk Jan Wesselink, Michel Hulleman en Erwin Hiddink als trainer en zij zullen ook op zaterdag het team begeleiden.

Pupillen

 

 

 

De woensdagmiddagtraining voor alle pupillen van v.v. Vorden wordt dit seizoen voor het tweede achtereenvolgende seizoen verzorgd door Han Piels. Han is vorig jaar bij v.v. Vorden terecht gekomen als opvolger van Peter Jansen en heeft met zijn vele ervaringen vanuit zijn voetbalschool hier prima invulling aan gegeven. Wij zijn zeer content dat Han ook dit seizoen de techniektrainingen op de woensdagmiddag weer voor zijn rekening neemt en wij zijn ook heel blij dat hij hier weer wordt geassisteerd door Fred Pellenberg en Henk Hengeveld. Onze vaste (en oudste) assistent Derk Besselink zit jammer genoeg ff in de lappenmand met zijn heup en wij wensen hem hierbij alle sterkte toe!

Door de week worden de 8 pupillenteams op maandag- of donderdagavond getraind en op zaterdagmorgen gecoacht door respectievelijk:

Jo12-1: Rob Enzerink, Ties Oplaat, Joris Jansen vd Berg, Peter Gombert

Jo12-2: Dick Wesselink, Michiel van Geitenbeek, Christiaan Lichtenberg

Jo11-1: Jeroen Vos, Frank van Zeeburg, Cees van Voskuilen

Jo10-1: Richard de Vries, Mark Borgonjen, Peter Leegstra

Jo10-2: Jelle Kl Kranenbarg, Wouter Buunk(zaterdags evt pooltje ouders)

JO9-1: Wilco Schouten

JO9-2: Marnix Schoppers en Harriet Gompert

JO8-1: Johan Korenblek

Wij wensen alle trainers, begeleiders en coaches heel veel plezier en succes dit seizoen en dat wij maar veel mogen geniet van het fraaie jeugdvoetbal bij v.v. Vorden op de zaterdag!