Traditiegetrouw wordt het voetbalseizoen afgesloten met het Wikee toernooi. Echter het corona virus maakte dit seizoen tot een memorabel seizoen en had ook zijn uitwerking op het Wikee toernooi. Behalve spelers en een enkele begeleider waren er geen volwassenen welkom op ons sportpark. Ondanks deze ingrijpende beslissing complimenten aan alle ouders en belangstellenden, want hier hield men zich voorbeeldig aan.

De weergoden waren spelers en speelsters gunstig gezind, want daar waar de dagen voorafgaande aan het Wikee toernooi de regen nog met bakken uit de lucht viel, was het deze zaterdag op een hele kleine bui na geheel droog.

Om 9.00 uur startten de pupillen met hun onderlinge wedstrijden. Maar liefst 104 kinderen hadden zich hiervoor opgegeven. Het was dan ook een mooi schouwspel om al deze kinderen weer over de velden te zien rennen. In 3 leeftijdscategorieën werd er gestreden en tot het laatste moment was het spannend wie er met de winst van door ging. Bij de jongste categorie Mini-F & JO8 was uiteindelijk het aantal gescoorde doelpunten beslissend. Real Madrid en Barcelona behaalden beiden 12 punten en beiden hadden een doelsaldo van +4. Maar daar waar Barcelona 22x wist te scoren, wisten de spelers van Real Madrid 23x het net te vinden.

Vanaf 13.00 was het de beurt aan de junioren. Normaliter is het Wikee toernooi tot en met onder 15 en doen onder 17 en onder 19 met de grote Vikingen of Noorvrouwen mee. Maar aangezien dat toernooi niet doorging en de RIVM maatregelen een week voor aanvang toestonden dat ook bij 13 tot 18 jarigen er geen anderhalve meter afstand meer bewaard hoeft te worden bij buitensport heeft de TJC in allerijl ook voor deze leeftijdscategorie het Wikee toernooi georganiseerd. Ondanks dat het dus kort dag was waren er 73 junioren aanwezig.  Ook hier werd in 2 leeftijdscategorieën fanatiek gevoetbald en gestreden om de felbegeerde winst.

Zodoende komt een merkwaardig seizoen tot zijn einde. De TJC kijkt terug op een zeer geslaagde dag, dat zonder enig incident is verlopen, waarbij onze dank uitgaat naar allen die deze dag hebben geholpen. Maar vooral ook naar allen die deze dag graag aanwezig hadden willen zijn, maar het op konden brengen om niet te komen.  Voor diegenen hieronder een aantal foto’s van deze dag.