Alhoewel er de laatste tijd niet veel gevoetbald is, zit de sponsorcommissie niet stil. De laatste tijd zijn er meerdere nieuwe bordsponsoren bijgekomen. We stellen er bij deze twee aan u voor:  Telego en De Haan Schippers Makelaars

Telego heeft vijf nieuwe borden geplaatst. Telego zit sinds 3 januari 2020 aan de Kerkstraat 1b in Vorden. Telego is een klant- en servicegericht bedrijf op het gebied van telefonie en biedt een ruime keuze aan smartphones en accessoires, vaste telefoons, maar ook eenvoudige mobiele telefoons en seniorentelefoons, al dan niet met noodknop. In de schappen staan telefoons van alle bekende merken. Naast mobiele telefonie kunnen klanten ook bij Telego terecht voor abonnementen voor internet, bellen, televisie en een geheel vrijblijvende energie check.

De Haan Schippers Makelaars hebben sinds enige tijd een vestiging in Vorden, aan de Dorpsstraat 16. Wij zijn blij dat ze ook een reclamebord langs ons veld hebben geplaatst. De Haan Schippers is een makelaar die  graag het verschil maakt door hun kennis en ervaring. Of u wilt kopen of verkopen, huren of verhuren, u kunt altijd rekenen op “belangenbehartiging” met persoonlijke betrokkenheid.