Vorig jaar is de nieuwe omheining rond het hoofdveld geplaatst. Sindsdien zijn er ook weer een aantal nieuwe bordsponsoren bij gekomen.

De komend weken stellen we die aan u voor.

Vandaag zijn dat:

E. Mulder Tegelwerken
Mulder staat garant voor vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid. Mulder realiseert tegelwerk door het gehele huis, zoals de badkamer, het toilet, de keuken en de woonkamer, als dan niet met vloerverwarming. Zij verzorgen alle soorten vloeren, van natuursteen tot antieke tegels. Ook hebben ze ervaring met alle formaten tegels. Van harte aanbevolen!

HAN PIELS VAN ZPORTZ
Voetbaldocent Han Piels traint bij VV Vorden op woensdagmiddag alle pupillen. Tevens begeleidt en coacht hij inmiddels ook al 11 jaar de deelnemers aan de ZPORTZ Voetbalschool. De trainingen richten zich met name op het verbeteren van de voetbaltechniek. Dit is een ideale
aanvulling op de reguliere training. Ook verhuurt hij materialen en verzorgt verjaardagspartijtjes. Individueel kan men trainingen
volgen (stuur bericht naar info@zportz.nl of whatsapp naar 06-23664336) Zportz werkt met kleine klasjes voor heel veel individuele aandacht, die kinderen in de belangrijkste leer- en leeftijdsfase JO7 t/m JO14, nodig hebben om beter te worden. Zportz maakt voetbal mooier!