Vorig jaar is de nieuwe omheining rond het hoofdveld geplaatst. Sindsdien zijn er ook weer een aantal nieuwe bordsponsoren bij gekomen.

De komend weken stellen we die aan u voor.

Vandaag zijn dat:

Vrielink Dakwerk
Vrielink Dakwerk is dé specialist voor al uw dakbedekking. Bij hen staat de klant centraal. Zij luisteren naar uw wensen en denken met u mee. Zo geven zij u een juist advies dat past binnen uw mogelijkheden en budget. Vrielink Dakwerk biedt verschillende diensten aan. Te denken valt aan
daklekkage, nieuwbouw, dakrenovatie, dak reparatie en ze verzorgen ook dakinspecties. Vrielink Dakwerk is gevestigd aan de Netwerkweg 10 in Vorden.

Calex Smart
Calex heeft de afgelopen jaren naam gemaakt als de makers van sfeerlicht. Met slimme stekkers, sensoren en camera’s maken ze het leven een stukje makkelijker. Dat kan bijvoorbeeld met de Smart Powerplug. Deze slimme stekker kunt u koppelen aan uw televisie, koffiezetapparaat of verlichting. U kunt deze dan besturen met de handige app van Calex. Met een Wifi verbinding kunt u elektrische apparaten in- of uitschakelen, timers instellen etcetera. Kortom Calex maakt uw huis slimmer!