Zoals u van ons gewend bent, stellen wij u geregeld voor aan nieuwe bordsponsoren. Deze week Boschland Accountants en Adviseurs en Schmidt Medica.

Boschland Accountants en Adviseurs:

Boschland, hét accountantskantoor voor ondernemers!

Als accountant kijkt Boschland veel naar geld en getallen. Maar ondernemen is meer dan alleen cijfers. Boschland deelt graag haar kennis en ervaring en werkt met u sámen. Samen kunnen uw doel(en) bereikt worden. Daarom zijn persoonlijk contact en korte lijnen voor Boschland accountants en adviseurs zo belangrijk. Zij praten graag met u over uw bedrijf, uw doelen en uw cijfers, zodat U echte hulp en ondersteuning ervaart. Voor uw onderneming, uw gezin en uzelf.

Schmidt Medica:

Schmidt Medica is een begrip in zorg en al meer dan 30 jaar toonaangevend specialist op het gebied van medische hulpmiddelen. Schmidt Medica heeft zich ontwikkeld tot specialist in het menselijk bewegingsapparaat. Schmidt Medica is een gecertificeerd leverancier van therapeutisch elastische kousen, orthopedie, borstprothesen, orthopedisch schoeisel en andere medische hulpmiddelen. Schmidt Medica heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Het behandelcentrum zit  aan de Piet Heinstraat in Zutphen. Een team van medisch pedicures, podotherapeuten, orthopedisch schoenmakers en compressieadviseurs staan garant voor topzorg.