Het afgelopen weekend was het een drukte van belang op het Europlanit Buitensportpark. Dat kwam onder andere omdat alle spelers op de foto gezet moesten worden voor de voetbalplaatjes actie van Albert Heijn. De opkomst was geweldig en het foto’s maken verliep vlekkeloos. Maar… er waren enkele spelers ziek of met vakantie. We hebben – bij hoge uitzondering en met dank aan Björn Grotenhuys van Albert Heijn- een nieuw fotomoment kunnen inplannen!

Zaterdag 9 december kun je je alsnog laten fotograferen, als je afgelopen weekend verhinderd was. Tussen 12.00 uur en 14.00 uur kun je je melden op het voetbalveld. Neem eerste even per app contact op met Herman Vrielink 06- 5123 1258 om te melden hoe laat je wenst te komen. Je dient zelf voor een shirt te zorgen van je team.

LET OP : Enkele spelers hebben de AVG-verklaring (voor toestemming) nog niet ingevuld. Doe dit alsnog. En vergeet niet de bevestigingsmail te beantwoorden! We verzoeken alle leiders om dit bericht zo spoedig mogelijk met hun team te delen.

Groet Joris en Herman