Aan het einde van dit seizoen nemen wij in de selectie van v.v. Vorden afscheid van Musa Dagdelen, die na 2 seizoenen v.v. Vorden bij  Sportclub Lochem in zijn woonplaats gaat voetballen, Gerrit Wenneker als leider, Jesse Dommerholt als verzorger, Luc Feukkink als trainer van het 2e elftal en Armand ten Broeke en Don Rouwen als leider en grensrechter van het 2e elftal.  Wij bedanken bij deze Musa, Gerrit, Jesse, Luc, Armand en Don voor hun inzet, tijd en energie die zij bij de selectie van v.v. Vorden in de afgelopen jaren hebben getoond.

Musa Dagdelen

Musa kwam in het seizoen 2020-2021 bij v.v. Vorden spelen, nadat hij daarvoor drie seizoenen bij Reünie in Borculo had gevoetbald en in 2018 kampioen en topscorer was geworden in de 4e klas. In zijn eerste seizoen onder trainer Manfred Graven kwam Musa maar zeer kort in actie aangezien de competitie al na 4 wedstrijden werd gestaakt wegens corona. Dit seizoen onder leiding van trainer Wouter Schouten was Musa een vaste waarde in de1e selectie en werd hij uiteindelijk na 26 wedstrijden topscorer van het 1e elftal met vijf doelpunten. Musa heeft besloten om volgend seizoen te gaan voetballen in zijn woonplaats Lochem en wij willen hem hierbij dan ook van harte bedanken voor zijn periode bij v.v. Vorden en wensen hem veel succes en plezier in zowel zijn privé-, werk- en voetbalactiviteiten.

Gerrit Wenneker

Gerrit kwam na een afwezigheid van zo’n 10 jaar in 2011 weer bij v.v. Vorden voetballen. Onder leiding van trainer Michel Feukkink veroverde de toen 43-jarige (!) Gerrit in het seizoen 2011-2012 weer een vaste plek onder de lat in het 1e elftal. Direct na de winterstop gooide een blessure roet in het eten en werd hij vervangen door de toen 17-jarige Robin Verstege, die de laatste drie maanden van het seizoen zowel in de JO19-1 als het 1e elftal heeft gekeept. Gerrit bleef nog 2 seizoenen reserve-keeper, maar ontpopte zich inmiddels ook als leider van het 1e elftal. Hij vulde deze taak en functie op zijn geheel eigen wijze in en was naast de vaste leiders Fred Fransen, Tim Vrielink en Eddy Hiddink op zijn geheel eigen en typische wijze een zeer waardevolle kracht in het begeleidingsteam van Michel Feukkink. De laatste drie seizoenen heeft hij zich gestort op het grensrechter zijn en was hij op alle zondagmiddagen een vast gezicht bij het 1e elftal wanneer zij in de 2e klas een uit- of thuiswedstrijd afwerkte. Nog steeds bleef hij ook vanuit deze nieuwe functie zijn rol in het begeleidingsteam geheel op zijn eigen wijze invullen en was hij ook (of juist vooral) altijd één met de spelers en had hij zodoende een belangrijke inbreng in het teamgevoel. Gerrit raakte dit seizoen geblesseerd en kon niet meer iedere week als grensrechter fungeren en vandaar dat eerst Jordi Houwen en later Udo Heij zijn taak overnam. Hij had inmiddels ook besloten dat dit zijn laatste seizoen zou worden, maar daarom was het wel mooi dat hij de allerlaatste wedstrijd tegen Quick 1888 nog weer een keer grensrechter was, maar ook reserve keeper ….. in de rol dus waarin hij 11 jaar geleden ineens weer terugkeerde bij het 1e elftal. Gerrit, bedankt voor al die mooie jaren, prettige en fijne herinneringen en enorme tijd en energie die je samen met Michel, Roy, Jesse, Eddy, Fred, Tim, Ard, Manfred, Wouter, Rene, Jordi en Udo als begeleidingsteam in het 1e elftal hebt gestopt!

Gerrit Wenneker (staand middelste rij rechts)  als leider van Vorden 1 in het seizoen 2014-2015

 

Jesse Dommerholt

Sinds het seizoen 2012-2013 is Roy Dommerholt de fysiotherapeut bij v.v. Vorden, in het begin nog als medewerker bij Geert Heersink. Toen hij in 2016 de praktijk overnam, heeft hij ervoor gezorgd dat zijn jongere broer Jesse Dommerholt als leerling fysiotherapie in Enschede als verzorger op zondagmiddag het 1e elftal ging begeleiden. Inmiddels heeft Jesse zijn studie afgerond, is zelf werkzaam als fysiotherapeut, maar ook als docent aan het Saxion en heeft er inmiddels dus 6 seizoenen op zitten bij Vorden 1 als verzorger op zondagmiddag en door de week samen met Roy het behandelen/verzorgen in de therapieruimte in Vorden. Het op zondagmiddag begeleiden en verzorgen van het 1e elftal kan Jesse niet meer combineren met zijn overige werkzaamheden en hobby’s en vandaar dat hij er dus na dit seizoen mee stopt. Wij willen Jesse bij deze van harte bedanken voor al deze jaren inzet, energie, tijd en kennis & kunde en natuurlijk ook plezierige tijd bij het 1e elftal van v.v. Vorden.

Luc Feukkink

Zoals op deze site reeds in maart al is aangekondigd is afgelopen maandag daadwerkelijk ook gebeurd, Luc Feukkink heeft zijn laatste wedstrijd gecoached bij het 2e elftal van v.v. Vorden. Na vier seizoenen het 2e elftal te hebben getraind, en ook nog eens het seizoen 2012-2013, heeft Luc besloten (voorlopig) te stoppen als trainer. Zijn laatste twee á drie maanden werden een prachtige periode met alleen maar winstpartijen op de zondagmorgen en na prachtige overwinningen op o.a. Grol 3 en TVO 2 werd op zondag 21 mei het kampioenschap behaald na een 0-3 overwinning op RKZVC 3! Voor het eerst in de historie van v.v. Vorden is het 2e elftal kampioen geworden in de res. 3e klas KNVB en heeft Luc Feukkink, na ook reeds een kampioenschap met SDOUC 2 als trainer te hebben behaald, zijn afscheid extra luister bij gezet door de kroon te zetten op een fantastisch laatste seizoen bij Vorden 2. Luc, hartstikke bedankt voor deze vier (of eigenlijk dus vijf) jaren bij v.v. Vorden en zoals op zondag 21 mei, tijdens de ‘Spare Ribs’avond en ook nog eens tijdens het Wikee de Vikingtoernooi werd gezongen …. ‘Je bent onderhand een echte vordenaar’!

Armand ten Broeke en Don Rouwen

Armand heeft drie jaar lang het leiderschap van het 2e elftal op zich genomen. Zonder enige voetbalachtergrond, maar wel een bekende van vele spelers door zijn vriendschap met Micha Bolink, heeft Armand zich helemaal gestort op het organiseren van alle randzaken en het ondersteunen van trainer Luc Feukkink. Armand, hartstikke bedankt voor deze drie seizoenen en vooral het laatste prachtige jaar waarin je samen met Luc en Don het iedere week uitstekend voor elkaar had. Don Rouwen heeft zich na zijn voetbalactiviteiten in het 1e en 2e elftal ingezet als grensrechter van het 2e elftal. Hij heeft echter weer besloten om zelf te gaan spelen en zal als keeper in het 4e elftal gaan spelen. Don, ook jij hartstikke bedankt voor de tijd en inzet bij Vorden 2 en net als Armand gold voor jouw natuurlijk ook het kampioenschap als een prachtige kers op de taart!

Selectie seizoen 2022-2023

Bij het 1e elftal zullen Wouter Schouten en René Nijenhuis de technische leiding hebben en bij het 2e elftal is dit Stijn Wentink en Hugo van Ditshuizen. Bij de spelers hebben wij dit seizoen al afscheid genomen van Rik Schroer en Remmert Verbrugge en zal dus ook Musa Dagdelen vertrekken. Daarnaast stoppen Wiebe de Jong, Jorick Benjamins en Sander Eggink bij het 2e elftal en zullen deze plekken in de selectie opgevuld worden door Siebren Bijenhof (terug bij v.v. Vorden na drie seizoenen afwezigheid), Sven Groot Wassink, Bram Garritsen, Sem Barendsen, Sander Visschers en Tomas Oonk. De selectie (1e en 2e elftal) zal in augustus gaan beginnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen en daarvoor zal er op donderdag 23 juni een informatieavond gehouden worden in de kantine voor alle 35 spelers.