“Safe the best for last” zal Luuk Smit hebben gedacht bij het voorspellen van speelronde 18. Luuk werd in speelronde 17 op één na laatste, waarmee hij zijn Top-5 klassering in het algemeen klassement en zijn Top-10 klassering in het periode klassement van periode 2 verspeelde. In speelronde 18 was de score van Luuk echter van een ongekend niveau. Maar liefst 77 punten behaalde Luuk, wat verreweg de beste score is dit seizoen in de vv Vorden Voetbalpool.

Achter Luuk werd Sep Enzerink tweede. Ook zijn 74 behaalde punten zijn zeer goed te noemen, waarmee deze speler van de JO13-1 zijn leidende positie in het algemeen klassement verstevigd. Bert Huetink, Rik Limpers en de Fam. Schoppers completeren de Top-5 in speelronde 18. Een speelronde met enorme onderlinge verschillen, waardoor velen weer in de achtervolging zullen moeten voor een Top-10 klassering in periode 3.

In het algemeen klassement wordt de voorsprong van Sep Enzerink gestaag groter. Runner up is Gijs van Ditshuizen. Deze speler van de JO17-1 is ook al weken in vorm en met een score van 60 punten in speelronde 18 stijgt Gijs van plaats 5 naar plaats 2. Sven Hendriks gaat 2022 in als de nummer 3 op de voet gevolgd door Bas Schröer, de grote prijswinnaar van de eerste competitiehelft. Bas verdiende met 2x de weekwinst en een Top-10 klassering in zowel periode 1 als periode 2 tot dusver al 8 consumptiemunten. Luuk Smit is met zijn weekwinst weer terug in de Top-5.

De Eredivisie gaat over 3 weken, op vrijdag 14 januari 2022 verder. De prijzen behaald in speelronde 1 t/m 17, periode 1 en/of periode 2 worden binnenkort bij de prijswinnaars bezorgd.