Met een (tot nu toe) ongeëvenaarde score heeft Luc Rouwenhorst de weekwinst in speelronde 29 voor zich opgeëist. Luc, die eerder al weekwinnaar was in speelronde 8, haalde maar liefst 78 punten. Daarmee was Luc niet alleen de beste deze speelronde in de vv Vorden Voetbalpool, maar was hij zelfs de beste van heel Nederland. Niemand van de deelnemers, zelfs Luc niet, voorzag dat ADO een punt zou pakken bij Vitesse. Op zaterdag scoorde Luc 32 punten, waarmee hij al ruimschoots aan kop ging. Op zondag kwamen daar nog 2x 7 en 1x 10 en maar liefst 20 punten voor de wedstrijd van de week bij. Hieronder een overzicht van de score van Luc.

Zoals gezegd een ongekend aantal punten en daarmee bleef Luc nummer 2, Perry Jansen, maar liefst 18 punten voor. Ook het verschil tussen de nummers 1 en 2 was nog niet eerder zo groot. Het gat met nummers 3, Arjan Wagenvoort en Peter Leegstra, was maar liefst 26 punten. Nummer 5 deze ronde was Bram Lammers.

In het algemeen klassement deed Arjan Wagenvoort hele goede zaken. Met 52 punten nam hij niet alleen plaats 2 over van Herman Vrielink (34 punten), maar haalde hij het dubbele aantal punten ten opzichte van koploper Bas van der Veen. Het gat tussen Bas en Arjan is slechts 13 punten. Herman Vrielink staat daar maar 1 punt achter. Ook nummer 4 Sven Hendrik is nog niet kansloos voor de eindoverwinning. Het gat tussen hem en Bas bedraagt 35 punten. Voor nummer 5, Michiel Balvert, wordt het met nog slechts 5 speelrondes voor de boeg en een gat van 47 punten een moeilijke opgave om er met de titel vandoor te gaan. Maar wellicht dat Michiel zich nog in de strijd om de podiumplaatsen kan mengen.