Al weken voert Henri Eggink de ranglijst van het algemeen klassement aan. Week na week haalt Henri goede scores, maar nog nooit beklom hij de bovenste trede in het ronde klassement. Daar kwam met de midweekse speelronde 14 eindelijk verandering is. Frank Brunsveld legde beslag op de tweede plaats, gevolgd door Wim Enzerink, Yorn Leegstra en Bas van der Veen.

Opvallend deze speelronde was de vele keren dat er 2-1 of 1-2 als uitslag was ingevuld. Puur toeval of wellicht beïnvloed door de berichtgeving na speelronde 13? Feit wil dat er maar liefst 197x voor 2-1 of 1-2 werd gekozen. Met 70 actieve deelnemers in speelronde 14 is dat gemiddeld bijna 3x per deelnemer.

Met de weekwinst vergrote Henri zijn voorsprong in het algemeen klassement. Bas van der Veen klom door zijn vijfde plaats in speelronde 14 naar plek 2. Sven Hendriks had een mindere ronde en zakt in het algemeen klassement van 2 naar 3. De IJzerwinkel van Rob Enzerink kan zich in deze lockdown periode volledig op voetbal richting, wat direct zichtbaar is. Plaats 4 voorlopig voor deze schroothoop. Michiel Balvert doet het onder invloed van bier nog altijd prima en sluit de top 5.