Afgelopen zaterdag heeft de klussendag (klussenochtend) plaats gevonden en samen met de werkzaamheden die door de dinsdag- en veldploeg zijn verricht en het opknappen van de kantine/keuken door de kantinecommissie, ligt het Sportpark er weer prachtig bij en is het (bijna) klaar voor het jubileumfeest en de start van het seizoen. De komende dagen wordt op woensdag- en donderdagavond nog alle reclameborden rondom het hoofdveld en in de ballenvangers geplaatst en zullen de dug-outs en de banken van veld 2 en 3 nog een poetsbeurt krijgen, maar dan is alles ook werkelijk helemaal klaar.

De dinsdag- en veldenploeg hebben de gehele zomerperiode gewoon door gewerkt. Natuurlijk zijn de velden in deze periode flink gesproeid, gemaaid, belucht en onderhouden, maar daarnaast is er ook nog het ballenhok verbeterd, de bestrating naar de kleedkamers vernieuwd, de afrastering tussen veld 2 en 3 gedeeltelijk vervangen en zijn er vele dode dennen- en sparrenbomen achter veld 2 en 3 gesnoeid en gekapt.

Klussendag

Met in totaal 16 personen vanuit de seniorenelftallen is men afgelopen zaterdag flink bezig geweest om alles rondom de kantine/kleedkamers en het hoofdveld weer ‘pico bello’ in orde te krijgen. Omdat er smiddags nog  gesproeid moest worden op veld 2 en 3 konden de dug-outs en de bankjes op deze twee velden nog niet schoon gemaakt worden, maar voor de rest is er in deze ochtenduren flink wat meters gemaakt.

Kantine

In samenwerking met Eelco Pierik en Henri Barendsen is de kantine ook weer verbeterd en zijn er fraaie rolluiken en statafels geplaatst.

Dinsdag- en veldploeg

Zie hieronder het veldonderhoud, inclusief sproeien, de bestrating voor de ingang van de kleedkamers, het egaliseren van het gebied achter veld 2 en 3 en het opknappen van het ballenhok.