Afgelopen zondagmiddag heeft het bestuur van v.v. Vorden, vertegenwoordigd door Udo Heij en Marc van der Linden, het contract ondertekend met Peter Kalkman van Intersport Bols – Teamsport en  het teamkledingcontract met drie jaar verlengd. Intersport Bols – Teamsport is sinds 2016 leverancier van ons Jako-tenue, jako-trainingspak, jako-poloshirts en zwart-gele trainingskleding en heeft ook haar webshop, speciaal voor v.v. Vorden, vernieuwd.

Even voorstellen

Intersport Bols Teamsport is gespecialiseerd op het gebied van Teamwear en alles wat hierbij komt kijken. Met winkels in Drachten, Emmen, Hoogeveen, Doetinchem, Borculo en Raalte bestrijken wij een groot gebied. Intersport Bols Teamsport werkt met een breed merken pakket (o.a. Nike, Adidas, Hummel, Craft, Jako en Erima) en kunnen hun klanten daarin optimaal adviseren. Naast sportverenigingen werken zij ook samen met overheidsinstellingen, onderwijsinstellingen en bedrijven die wij ook kunnen voorzien van bedrijfskleding. Uiteraard staan wij ook voor losse opdrachten voor u klaar.

Intersport Bols Teamsport en v.v. Vorden

Naast het traditionele v.v. Vorden tenue van Jako (shirt-broek-kousen) dat door al onze 20 elftallen en 10 teams wordt gedragen levert Intersport Bols Teamsport ook het Vorden-trainingspak van Jako (inmiddels door 13 van de 20 teams gedragen), v.v. Vorden trainingskleding van Jako, sporttassen, rugtassen, poloshirts, fleece en ziptop-jassen en een v.v. Vorden sweater van Jako. Wil je als team inloopshirts, poloshirts of trainingspakken neem dan contact met Udo Heij (vrijwilligers@vvvorden.nl) en mocht je als team of elftal een sponsor hebben gevonden voor trainingspakken of inloopshirts neem dan eerst contact op met onze sponsorcommissie (Joris Jansen van de Berg – sponsoring@vvvorden.nl) en daarna met Udo om zodoende gezamenlijk in te kopen. Natuurlijk kun je als individu ook jouw (trainings)kleding en – materialen bestellen via de webshop van v.v. Vorden en Intersport Bols Teamsport.