Op deze warme tweede paasdag heeft de JO9-1, onder leiding van trainer Tomas Oonk en leiders Joris Jansen v.d. Berg en Peter Leegstra, een mooie tweede plaats gehaald op het Pincvision tournament van  De Graafschap voetbalacademie.

Op de velden van vv Doetinchem werd dit leuke toernooi gespeeld. De JO9-1 begon het toernooi goed door winst op de Witkampers JO9-1 en DVC’26 JO9-1.De derde poule-wedstrijd, tegen hoofdklasser FC Zutphen JO9-1, werd verloren. Hierdoor werd Vorden tweede in de poule. In de kruisfinale was vv VIOD JO9-01 de tegenstander. Hoewel deze tegenstander veel kansen kreeg, hield de keeper Vorden op de been en scoorde Vorden tweemaal. Toen kon Vorden zich op maken voor de finale.

In de finale is sp. Rekken de tegenstander. Enige tijd ging het spel gelijk op, maar Vorden kwam steeds meer onder druk te staan. Vlak voor tijd scoorde sp. Rekken. De Vordense JO9-1 ging nu volop in de aanval, maar helaas werd er niet gescoord. Een tweede plek is een prima resultaat voor deze leuke groep voetballers waar het plezier vanaf straalt.

.